Pa jel ides ka tom cilju ? ako ga bas budes zeleo imaces ga veruj.
voleo bi da nam ga pokazes za mesec dva
Pa jel ides ka tom cilju ? ako ga bas budes zeleo imaces ga veruj.
voleo bi da nam ga pokazes za mesec dva
next year at this time I'll be a millionaire
-mićko,druže, znaš kako... taj model je negde oko 600€. Morao bih da se odreknem mog novogodišnjeg poklona, da bih te pare imao (možda) u martu ili aprilu. Mnogo sam se zarazio i gorim od želje da kupim sebi sat, tako da stvarno ne mogu da čekam tako dug period. Znam da je to greška, ali jednostavno ne mogu. Ono što sigurno znam je, da ću ovaj model imati, a da li ću to ostvariti za godinu ili godinu i po, ne znam. Samo znam ,da ću se 28og decembra obradovati modelom AT0761-08E, o kome isto toliko razmišljam trenutno, jer mi je bliži kupovini ! Milanče, bez obzira na sve, iz tvojih usta u Božje uvo i zahvaljujem na tvojim željama ! Nikad se ne zna, možda me ne nadano tresne neka lova...
Sve preko ovoga bilo bi mi višak. Watches from UHR - Uhren von UHR - UHR-512
Poslednja ispravka: VLADAN P (20.1.2012. u 13:34)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ima li ko iskustva sa ovom firmom? Zanimljivih modela imaju, mada sam potpuno siguran da bih se pre opredelio za Laco Flieger sa Miyotom, za ~200e
Zbog zvucnijeg imena firme ili ...ipak je ETA unutra a nemam nista ni protiv Miyote ali...mala radionica dobri satovi...sto nije moguce
Ma, ok je to za model, vec uopste za firmu pitam. Nekako bih vise poverenja imao u Laco, ipak je to firma sa tradiciom.
Malo mi je nelogicno to da se okupi grupa svaba, entuzijasta, i kaze "e, ajd da pravimo visokokvalitetne satove, vrhunskog kvaliteta, uzecemo dobre mehanizme, kvalitetna kucista, al necemo da deremo narod kao oni svajcarci, bicemo jeftiniji i od kineza".
Raspitaćemo se
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pa to isto mozes da kazes i za Seika za neke modele i za recimo Steinhart koji ima modele za mozda 100 eur jace ali isto dobrim mehanizmima...
Skoro sam pricao sa jednim svajcarcem a mogu da kazem mojim buducem sefu jer radi satove tj pravi unikate sa vrhunskim mehnizmima i pojedine sa etinim mehanizmima...pa kad bi ti iz njegove price a radio je u Rolexu cuo koliko kosta jedan Rolex kad sidje sa trake ne bi mi verovao...
isto tako kad bi ti rekao da njegov najbolji drug prodaje satove vredne i po 50000 eur a verujem da nikad nisi cuo za taj brend,mozda bi ga ovde recimo ja stavio na crnu listu.
Sama cinjenica da ima Eta mehanizme je dobra stvar jer u danasnje vreme Eta ne daje svima mehanizme svoje na koriscenje a ni ne prodaje svakome!
Bookmarks sajtovi