Počinjem da se pitam, da li ću ga ikad nabaviti ... izgore živ
Počinjem da se pitam, da li ću ga ikad nabaviti ... izgore živ
Victorinox - real steel with mechanical soul
Hoces, hoces zamijeni ga za Braju
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
.....najgore je što mi se ni Brajo ne daje. Ni od njega ne mogu nikako da se odvojim.
E , kad si već to rekao, pazi ovo =>
=> prelomio jednu noć da stavim na oglas Braju i to isključivo da tražim zamenu za mm300. Islikao ga extremno dobro, misleći te slike da turim u oglas . Uzmem ti ja to da aploadujem i dok sam zverlao u slike, sat mi u rukama, shvatim da ne želim da ga odstranim... ustvari, da ne mogu to da uradim. Kako me onaj dedica jagos zavrnuo , samo tako... dao mi sat, koji ja sad ne mogu da prodam. Sve dok ne uzmem sat u ruku, siguran sam da bih ga bacio na berzu. Kako otvorim kutiju i stavim na ruku, ama nema šanse, ne mogu.... i sve tako . Bez veze se ložim, a ne znam ni ja šta hoću.... "dve stolice" bi bila najbolja varijanta, ali se nema
Poslednja ispravka: backarelli (21.5.2014. u 19:19)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Tako ti je i meni, cesto se odlucim da prodam neki model i onda kad ga pogledam promislim pa ipak necu neke pare za njega da dobijem a svidja mi se neka ostane.
Baki nemoj da prodajes Braju,sat je institucija
kao i vecina satova pomenute marke
Meni bi to uvjek bilo dobar je cak odlican ali nije MM
Da sam na tvom mestu, zamenio bih Braju za nov MM300! A posle će ti ponovo neko "uvaliti" Braju, možda neki bolji i lepši model!
Bookmarks sajtovi