slazem se s Darkom u celosti
slazem se s Darkom u celosti
Tako će na kraju i biti. Dogovaram se sa gospodom iz Sense, pa ovih dana valjda grabim novu oranžadu
O ovom gospodinu ja razmisljam vec neko vrijeme,alternativno u crnoj varijanti na celiku.
E,sad,nikada nisam imao sat u zlatnoj boji pa nisam sasvim siguran da li da se zaletim,ima li neko kakav savjet ili iskustvo. Normalno,ovo bi bila striktno formalna varijanta a crni bi se vec mogao kombinovati sa necim opustenijim... Dilema.
Lijep je i ovaj ali ja bih ipak išao na zicer: crni i čisti čelik!
^ Mhm, slazem se za crni ali u kolekciji mi je taj segment vec popunjen a zlatni nikada nisam imao.Generalno mi se ne dopadaju satovi zlatne boje (nisam ljubitelj zlata inace) ali ovaj mi je nekako veoma privlacan. Problem je u tome sto ga nikada nisam vidio uzivo a slike su dosta varljive, ne bih da ga prvi put vidim kada otvorim paket i da bude: meh..!
Victorinox - real steel with mechanical soul
^ Upravo tako. Osim sto ne znam kako to uzivo djeluje (list dimenzije su savrsene za moj ukus a i stil je pravi dok pretpostavljam da su zavrsna obrada i detalji na nivou kuce iz koje dolazi) to me i brine. Nije ovo bas oo7 ili Monster da se moze bez problema udomiti ako to ne bude to bez nekog veceg minusa,posebno sto boja zlata nije za svakog. Prema opisima i specifikaciji ovo je zapravo "rose gold" ili zlatna koja vuce na roze/crveno a u zavisnosti od slike djeluje bronz zlatno (canon,sigurno) ili metalik zuckasto blijedo (nikon,sigurno). Pitanje je i koliko je premaz cvrst i dugotrajan posto su brusenje ili poliranje u cilju dotjerivanja vjerovatno iskljuceni. Volio bih,ako neko ima iskustva sa kakvim Seikom novije generacije u gold varijanti,da malo pojasni kako to sve zajedno izgleda i isplati li se podleci dizajnu i vizuelnom dopadanju.
Meni se baš sviđa, i to u toj pozlati. Sat izgleda prefinjeno, uz adekvatnu košulju može da bude baš elegantan. Ja sam nosio uz neke kombinacije staru Omegu, nije to ništa strašno, ne treba imati predrasude prema zlatnoj u određenoj meri i kontekst, sve to ne mora da izgleda napadno već diskretno, nije to zlatni Yacht master.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi