https://youtu.be/_BMOoyFZZJ0
Sky, nesto kao u ovom video klipu
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
https://youtu.be/_BMOoyFZZJ0
Sky, nesto kao u ovom video klipu
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
Cовершенный!
ураaa!
Samo napred Shule.
Poslednja ispravka: skydrummer (12.10.2016. u 20:02)
Ova Certina Ds Action Diver mi ne da mira zadnjih dva meseca.
Trenutno sam u Austriji i pronašao sam ga po neverovatno dobroj ceni ali sa Certininom brendiranom kaučuk narukvicom.
Pitanje za sve kolege sa foruma: Ima li neko iskustva sa nabavkom originalne metalne narukvice za ovaj sat, i koliko bi mogla da košta kada bi se posebno naručila. Unapred zahvalan.
Kad god sam kupovao sat,svi sa foruma su me savetovali da kupim na celiku,ja sam kupio na kozi.Posle sam se pokajao,jer za najobicniji Seiko pilot sat,metalna narukvica je kostala 80 evra,a znamo da Seiko najvise skrtari na narukvicama.Moj ti je savet,jer sam se licno opekao,ako kupujes sat,posebno cenovnog ranga Certine,kupi na celiku.
Zaista lepa Certina,sacekaj i pronadji je po dobroj ceni na celiku.Savet iz iskustva.
Jel' to ova? (nemam sada vremena da proveravam)
Certina DS Action Diver Edelstahlarmband C605010949 21mm for $149 for sale from a Trusted Seller on Chrono24
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Predobra Certina. Pa znaš kako, stoji sve što je rekao Nenad, ali za ove pare, ne bih se bunio da dokupim čeličnu narukvicu drugog proizvođača, ima odličnih narukvica sa punim krajnjim linkovima već za pedesetak evra. Sad, ako želiš da bude original
Slažem se sa tobom Nenade da je uvek bolje uzeti sat sa čeličnom narukvicom. Imam loše iskustvo sa Seikom kojeg sam kupio sa kožnim kaišem. Originalna metalna narukvica za njega košta baš mnogo.
Kod ove Certine me samo stavlja u dilemu neverovatno dobra cena.
Što se verzija tiče, našao sam crni i plavi na kaučuku po istoj ceni dok je siva verzija komplet od titanijuma skuplja za 100 eura.
Favorit mi je crni, mada i titanijumska verzija baš dobro izgleda, a i cena joj je više nego dobra.
Kada bih dokupio kasnije metalnu narukvicu za crnu verziju koštao bi me isto kao sivi, ceo od titanijuma.
Moraću ponovo da odem da isprobam sve tri verzije pa da odlučim šta mi je činiti.
Slatke muke...
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Bas tako,slatke muke.
Kada sam kupovao VE N1 Rocket,verzija na celiku je bila skuplja za nekih 100 evra,ali u tom trenutku nisam mogao da iscimam sve to.Zato mi je sada glupo da dam 100-120 evra za narkvicu,a Seiko pilot na celiku me sa svim troskovima izadje 140-150 evra.
Dobro razmisli,sat je super,ako se uklapas sa cenom,uzimaj.Sto se titanium verzije tice,jedino je mana sto ne moze da se polira kao celik,pa su ostecenja zauvek tu.
Bookmarks sajtovi