Alpina Startimer Pilot Automatic Chronograph AL-725B4S6
Razmišljam o ovom, baš
Alpina Startimer Pilot Automatic Chronograph AL-725B4S6
Razmišljam o ovom, baš
Ti bese imas slican? Uf, ubacio si mi onog Orisa big crown pro pilot u glavu, sad ces i ovog
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Siner, možeš reći u PM koji kolega, baš me zanima njegovo mišljenje o tom satu i poređenje i meni je GS san ali kvarcni GS i baš me zanimaju utisci korisnika
takođe bih voleo da čujem i tvoje mišljenje o ovom satu i poređenje sa drugim satovima istog cenovnog ranga
ono što zaista zameram GS je pakovanje koje je neobično skromno
Kolega Piksi,
Imam osećaj, da bi sa ovim satom, kao što se kaže, ubio dve muve sa jednim zamahom: omiljeni brend i donošenje Valjoux 7750 u svoju kolekciju.
Zaista to što su Aletta i Peter Stas uradili prvo sa Frederique Constantom a od 2002 sa obuđivanjem pokopane Alpine, to je jedna od najlepših priča u modernoj horologiji. Oba brenda imaju svoje In House mehanizme, a od kada je vodeću ulogu u Alpini pre 4 godine preuzeo Guido Benedini (ex Rado, Blancpain) sve ide još puno brže i puno vše.
Imam jako slican ali je sa kvarcnim mehanizmom.
Ako jos neko razmislja o Alpinama, preporucujem da se pogleda na Jomashopu. Ovaj konkretno je na popustu 50%. Obzirom da je ovaj jedan od novojih modela mislim da je super ponuda. Takodje I najnoviji modeli Startimer pilota sa kvarcnim mehanizmom su na popustu od oko 40 %, tako da im je cena I ispod 300 evra za modele sa koznim I platnenim kaisem. Naravno ova cena je fco. USA, pa se stvarno isplati pojuriti prijatelje I rodjake koji su preko bare, makar se pricekalo na njih I do Nove godine ili Bozica.
Negde sam pročitao da su se pojedini kupci žalili na kupovinu preko jomashop,ali ne mogu sad tačno da se setim o čemu je bila reč??? Jel neko skoro kupovao preko tog sajta i kakva su iskustva???
Ja sam.kupovao dva puta, isporuka je bila brza I sve je bilo OK. Kod njih je problem sa garancijom jer mora na eventualnu popravku sat da se salje u USA, ali popusti su im bas veliki, mozda se I isplati.
Jel bilo free shiping ili su ti naplatili???
Free shipping je za isporuku u USA, ako je vrednost veca od $ 100. Za isporuku u Evropu sam platio $59, ali to je bilo pre skoro 2 godine, nisam gledao koliko je sad.
Bookmarks sajtovi