Taman posla da radi nesto takav gospodin sa ovakvim satovima.
Taman posla da radi nesto takav gospodin sa ovakvim satovima.
Zenith, svidja mi se tvoj predlog:
tolarbooooo, ooooj tolarboooo, čuješ li naše vapaje...
Baki, lepi predlozi iz kojih se može zaključiti ono što već znamo...da si skroman i pametan....ili beše samo skroman...
ja trenutno razmisljam o zmajevom rolex u.da ga nije ogrebo,dal nije duboko ronio,posto je servis kod petrovica.eto tako bezveze razmisljam vrucina ja zaludan.
Ovaj kofer je po ukusu moj ne znam stvarno Baki odakle ti ideja da je tvoj ))
Eehhh..... ko i Backarelli, o koferu satova. Celog dana mi iz glave ne izbija ovo .
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma mene muči danima jedan sat i to odavde , našeg dobrog drugara. Mrzim kad se nesvesno opteretim, te ne mogu da spavam, da jedem, da radim, da čitam...itd...
Tačno kad bi pola letovanja dao sad za sat (taj tačno toliko košta) , mislim da bi me žena ošišala na ćelavo ! Ufff, ne ne to, pa ja sam već ćelav... ne znam, skuvala bi mi čaj od Liandera ! Sa druge strane, taj sat mi neda ni u snovima mira . Teško je to, teško. Toliko se ne pati ni od prve ne uzvraćene ljubavi (...još uvek se sećam te Ivane , ebo je krastavac).....
Brate reci nam da znamo koji sat te toliko muci
Bookmarks sajtovi