jagose, bato moj, ne zahvalno je reći , veruj mi ! Ma nije ni bitno, već mi je lakše kad iznesem na forum ...
jagose, bato moj, ne zahvalno je reći , veruj mi ! Ma nije ni bitno, već mi je lakše kad iznesem na forum ...
Glashutte, hrono... pilotinja.
Čik otmi ako možeš... ja sam za mnogo slabiji morao da bežim ko đavo.
Baki ja verujem da ces doci do sata koji ti se toliko svidja.
auu pa ovo je ozbiljan slucaj
Postoje 2 opcije, il da te lecimo od manije sakupljanja satova il da svi damo po evro, dva i da ti kupimo taj sat, pa ces onda biti miran neko vreme, barem prividno, dok ne naletis na neki drugi sat u izlogu
Zasad ponavljaj u sebi "Samokontrola, samokontrola" i misli na zene, kola, posao cisto da malo skrenes misli sa satova, a ako ne bude funkcionisalo u krajnjem slucaju narucicemo ti AntiWatch tablete, jes da posle tih tableta nesh ni dolaziti na forum satova, al sta je tu je, zdravlje je najpreche
Sat nije u izlogu, ako ne grešim.
Sat je u "Zmajevom gnezdu"!
Da, upravo, crni trouglasti.... Pa neobican je skroz, vuce mi na art deco..... Svakako ga, bar ovde, nema na svakom drugom zglobu a relativno je pristupacan Moze i crni sa brazletnom, Elvis anniversary
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jeste neobičan...
Trebalo bi mi neko vreme da se priviknem na oblik. Ako bi se uopšte privikao.
Prolaznik, kako dobar komentar, oduševio si me !!!! Ajd što na kola zaboravih, al` de na žene da zaboravim ?!? Moj slučaj je zreo za AntiWatch tablete.
Vukase, znači sedim k`o idiot za kompom i vrištim od smeha !!! Ma nije Gl Pilotinja, taj mi nije realno blizu i košta k`o tri letovanja u Tunisu ! Ovaj je meni pristupačniji, te je zato muka veća. Jedino me kolje što je automatik , te nemam kad da blejim sa njim zbog mog "apotekarskog" posla.
Jagose, verovao ili ne, tvoje želje upućene meni znam i kada ih ne napišeš ! Hvala, bato moj.....
anbeast , mislim da bi ti Elvis legao samo u "brada" varijanti. Da ne pričam o Bubi kao pprimarnom prevoznom sretstvu !
ja nisam zaboravio na zene ali one na mene jesu tako baki da se ne sikiras ti si u boljoj situaciji.
Bookmarks sajtovi