Otkud to sad odjednom? Da nisi napisao, zaista nikada ne bih pretpostavio<3 Zenith <3
Stvarno je sjajan taj Zenit, jagose....
Otkud to sad odjednom? Da nisi napisao, zaista nikada ne bih pretpostavio<3 Zenith <3
Stvarno je sjajan taj Zenit, jagose....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
El Primero je savrsenstvo...Jednostavno sat objasnjava.Zenith je jedan od retkih luksuznih brendova (i AP i VC,doduse) koji nikad ne stavlja suvisne detalje na satovima i zato ih cenim toliko.Tako su jednostavni a ipak savrseni.
Mada,potpuno sam svestan cinjenice da ga vrlo verovatno nikad necu imati,ali nema veze.
A sto nisi uzeo moje )))))))))))))))))
imao bi popust
next year at this time I'll be a millionaire
Znam da imas ubedljivo najjace satove ovde,ali da si imao i El Primero nisam znao...
Klinac sam jos uvek za tako nesto kao sto je El Primero.
A sad slusajuci da izlazi novi monster krenule mi za ovaj uhhhhhhhhhh
next year at this time I'll be a millionaire
Milance sta ce tebi sad monster, ali mislim ima za tebe jedan Seiko na chrono24, izvinjavam se ali moram da pustim link: Prodaja Seiko SPACEWALK SPRING DRIVE sata za kn172.345 od strane Privatni prodavac na Chrono24
Kad navali sad narod na ovaj zenith i ovaj seiko nemozemo doci na red.
Samo da dodam da bi smo imali predstavu koliko je ovaj zenith skup.znaci 24200 eura el primero u zlatu.pre jedno mesec dva sam bio u mercedesovom salonu u podgorici nov mercedes E klase 200 cdi je kostao 29900 eura sa standardnom opremom.mislim da je C klasa oko 26000.eto neko poredjenje sa ovog trzisata.
A za 7-8 godina, Mercedes će vredeti koliko? A Zenith koliko?
Bookmarks sajtovi