Meni moju ministrku doneo lik koji radi u Rusiji. Ima (bar ga je bilo) na vockama. Mozda sam dao i koji dinar vise nego sto sam morao al se nusam smarao sa bankama, carinama i bla,bla,bla...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nadji na e -beyu nik Zenitar ja sam odatle uzeo sat ima veliki izbor ,dobre cene i jako dobar lik bio , bar prema meni.
Znam za tog lika sa Kupinda, i bas juce sam trazio da vidim sta ima u ponudi ali mu je suspendovan nalog...
Jel' ima neko neku preporuku za sajt koji salje u Srbiju i prihvata placanje preko kreditne kartice?
Znam za varijante sa placanjem bankovnim transferom i za pp i kupovinom na eBay ali mi je trenutno ovo najlakse.
next year at this time I'll be a millionaire
Sto nekad rece baka Desanka:ta dva sna jedan je bio ostvaren i mislim da je to najveca moja geska
''Ne, nemoj mi prici! Hocu izdaleka
da zelim i gledam tvoja oko dva (tvoja hronografska subdiala dva - u tvom slucaju )
Jer sreca je lepa samo dok se ceka,
kad od sebe samo nagovestaj da...."
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
a koji si ludak )))))))))))))
next year at this time I'll be a millionaire
Zavrsio sa lupovinom? HA,ha,ha,ha E,zmaje iskuda se od smeha,a tek sam oci otvorio........... Ceo dan cu da se smejem.
@anbeast
Gde se seti? Ali je super poredjenje!
Bookmarks sajtovi