vlado da li znas za koliko se moze naci takav GS
vlado da li znas za koliko se moze naci takav GS
Lepo stoji. Naglasih ja da je mozda do fotogenicnosti :-)
To mi je nekako specificno za Seiko. Na slikama nista posebno, ali uzivo se zapitas jel moguce da je to isti sat. Nisam nikad video GS uzivo, ali prethodno vazi za ove skuplje primerke (900- 1000 i kusur evropljana) koji se mogu videti po nasim radnjama.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
^ Ako ti se sviđa, navali na slaninu .
Pozdrav! O sarb 065 sam sve saznao i narucen je iz Japan! Video sam ga uzivo kod coveka na ruci i pratio sam ga da mu odsecem ruku zbog istog.. Salim se, naravno..Seiya San je bio ljubazan da mi odgovori i predlozi svoje usluge u vezi ovog sata...Cekam ga i cim stigne, dobijate izvestaj...
SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | SEIKO Mechanical SARB065 Cocktail Time
U medjuvremenu predlazem da pogledamo ovu varijantu:
Jagose, prodaje ga Seiya sa nekih 20% popusta na katalosku cenu => SeiyaJapan | Grand Seiko | G-Shock | Seiko Spirit | Prospex | Marinemaster | Citizen | Grand Seiko Automatic SBGR055 72hours
To svi kažu, da GS daleko bolje izgleda uzivo nego na fotkama. Ni ja nisam video uzivo GS, pa zato planiram da odem u radnju koja ga prodaje u Beču i da ih uživo pogledam pre nego što eventualno donesem konačnu odluku.
Ne grešiš.
Obavezno, ali obavezno postavi svoje utiske i fotografije kada stigne sat. Ako si u Bg voleo bih i da ga pogledam uživo kada stigne.
New Monster....jako mi se svidja. Samo moj favorit sto se tice boje se prodao
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi