Ha,ha... zamisli pravi Hello kitty turbijon, pa jos roze
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Samo se vi za...., znate:
Poslednja ispravka: anbeast (6.9.2012. u 10:53)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ne znam za upravljanje avionom ali ovo je za nas koji vozimo lijevom rukom savrseno
E, sad si ga bas pretjerao
ColumnWheel nije za jutarnje casove... treba prezivjeti citav dan sa tim satom u glavi, majka mu stara...
Sta cu? Nije da mogu da biram o cemu cu da mastam Odo da sredjujem stan, radim sklekove, sta god......skrenuce mi misli.
Ne znam sto mi je Longines toliko super?! Valjda nije toliki ''hajp'' oko njega, ima istoriju... ne znam...volim ih iz nekog razloga...
...nekad je zajsta teško osećanja pretočiti u reči
Poslednja ispravka: backarelli (6.9.2012. u 18:25)
brate, nije ovo uzivo ni priblizno lepo... ovo photoshopirane slike... nista ovo ne valja, veruj mi
Bookmarks sajtovi