nikad se nisam nesto preterano zamarao sa rolexima, asocirali su me na 90e.
Ali mic po mic gledam sve vise satova, upoznaj se polako sa njima, i posto inace planiram jednu BRUTALNU kolekciju za svoju dusu da napravim, razmisljam i o rolexu submarineru. Video sam ga kod marka na slikama sa okupljanja, i naprosto se odusevio, sat je predivan, jednostavan, umetnicko remek delo, ako bih morao jednom recju da ga opisem rekao bih : 'nema da mu nista fali'. Jedina stvar koja mi mozda smeta jeste velicina od 40mm, sto je neki minimum, sve ispod toga na mojoj ruci mi deluje kao da je zenski sat, npr. 39mm, i manje.
E sad to bi Marko koji ga ima bi mogao da kaze da li sam u pravu ili ne, taj da li u odnosu na ostale gabarite sata ova dimenzija igra glavnu ulogu, ili ne.
Takodje i sea dweller FANTASTICNO izgleda i on je malo veci, ali i malo skuplji, mada ko se odluci za kupovinu ta razlika nije nesto strasna.
Jednom recju top respekt za sat, a i na osnovu review-a sa jednog inostranog foruma, gde mnogo veci broj ljudi ima rolex sat, to je marka za svaku pohvalu. Saljem u prilogu dve slike, preuzete sa interneta gde se vidi koliko je ovaj sat divan
Ovo je iskljucivo moj licni stav, znaci osobe koja nije vrhunski poznavaoc, niti neko ko je 'kompetentan' za strucnu pricu, vec eto, iskljucivi esteta za svoju dusu i zaljubljenik u satove.
Lep pozdrav
Prilog 6508Prilog 6509
Bookmarks sajtovi