e taj drug kad bi se setio kako je dosao do sata eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
[/QUOTE]
e taj drug kad bi se setio kako je dosao do sata eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
[/QUOTE]
next year at this time I'll be a millionaire
Certina DS-3 1000
Pozz!Evo ja opet razmisljahOd kada sam na ovom forumu a ima već godinu dana nisam vam nikad rekao za moj žal,za moju tugu braćo i sestre forumašiU mladosti svojoj ja imadoh i dugo nosih jedan Ruski sat a taj sat je Čajka i sećam se i kakav je bio i obožavao sam ga,nosio sam ga u Osnovnoj školi tamo negde 80-ih,i onda sam ga izgubio i dan danas ne znam gde i kako,ne mogu vam opisati koliko sam ga dugo tražio i po kući i raznim mestima,ma celu kuću sam prevrnuo i ništa, i dan danas ga tražim po svojoj glavi a lokalnog sajdžiju sam angažovao da pokuša da mi nadje takav model,a ja evo malo pre nadjoh na netu sliku kako je izgledao,ej kad se setim,golema tuga braćo!ps.moram uskoro da kupim neku čuku da ublažim bol
O CASIO,CASIO,nikada ti nisi kasnio,uvek lepo si radio,tačno vreme meni si pokazivao i tačnošću svojom ti se dokazivao,lepotom i funkcionalnošću skuplje čuke ti si prozivao,neću te ostaviti,rado ću te nositi,tobom se ponositi,i neću sector,time force ili tamo neki swiss military koje bih skuplje platio,ostajem ja uz stari,dobri CASIO!E koj sam ja car-legenda!Evo ga novi model sad ga videh na sense web shop-u,6500din.MTP-1342L-1B1,vel pozz svima!
Dobar casio, Pilot look
podseca na jedan citizenov model.
Ne mogu da opišem koliko mi se dopao čim sam ga spazio! Toliko da više nisam siguran da ću prvo da uzimam onaj Timex.
Bookmarks sajtovi