Sada je neki dan bilo reci o njemu u Proceni vrednosti satova...
A ti mi cackas jos zivu ranu... A i lek ce stici tek za dobrih nedelju dana
Sada je neki dan bilo reci o njemu u Proceni vrednosti satova...
A ti mi cackas jos zivu ranu... A i lek ce stici tek za dobrih nedelju dana
Uffff... Ja sam ga jako brzo prodao ali u to vreme sam imao jako čudan osecaj spram Jazzmastera. Sat je PRELEP, meni lepši i zanimljiviji od Visodate-a (mada je ovo skroz subjektivno). Ima prelepe i specifične uške koje kao da su dodatno zavarene za kućište i prelep reljefni (guilloche) cifer.
Sada, kada imam dosta sličan TAG Heuer Carrera i češće nosim košulje - mislim da bi mi i ovaj, sa belim t.j. srebrnkastim ciferom savršeno legao.
Sve u svemu - zažalio sam što sam ga prodao. Tada - na mojoj ruci, a u sportskom izdanju - jednostavno nije "čučao". Na tuđoj ruci - jedan od najlepših dress satova.
@veberz - ne brini, biće Jazzmaster opet
No time to lose
Vidim ja bice jos Hamiltona na forumu, sto mi je jako drago. Meni se svdja viewmatic mada mi je i intramatic prelijep samo nema sekundaru
@vladas: hvala na utešnim rečima, naravno ne brinem i ono gore je bila šala
@Darko: pa intramaticu je po meni to glavna fora. Još bolje da ni datum nema. Barem nisam takvog još video.
Ne smeta ni meni sto nema sekundaru rado bih ga nosio, i mehanizam je odlican
Hvala vladas, pokušaću da ulovim neki na ovim nastupajućim božićnim sniženjima.
Darko, lep je Intra-matic, ali je čini mi se još jednostavniji od visodate-a, a još nema ni sekundaru, mislim da bih pao u depresiju sa njim.
Poslednja ispravka: ckvrlj (7.12.2013. u 15:57)
Juce sam ga konacno vidio uzivo u Dubrovniku i sada sam na strahovitim mukama,citavih 24 sata se premisljam i obracunavam i preracunavam.
Mislim da ce ovo biti naredna kupovina ali ministarstvo ekonomije u glavi nagovjestava rebalans budzeta i krizu vlade u slucaju da se pristupi realizaciji tog projekta.
Uz sve povrat PDV-a je papreno skup. Narukvica je soder ali za njega vec imam mesh ili odgovarajucu kozu.
Pakao od sata.
^ceo je predobar
Stvarno dobro izgleda
Bookmarks sajtovi