Da sada i ja vidim da je losa opcija. Poslao sam ti jednu bolju na pp
Da sada i ja vidim da je losa opcija. Poslao sam ti jednu bolju na pp
Thx :-)
ja sam gledao taj tissot i to je moj omiljeni tissot model i cini mi se najlepsi, jedino mi se ne svidja malo zadnji otvoreni poklopac, trazio sam ga nekoliko dana, Malbasic ga nema, Zlatarna Celje ga nema, nisu ga ni dobijali, onaj zlatni je najjeftiniji i kosta oko 550evra, najskuplji je ovaj sa metalnom narukvicom i on je oko 700evra, da mogu nov da nadjem za 350 evra, ja ga malo pretera, odmah bih ga kupio, inače jovane, ja sutra prekosutra otvaram pejpal pa mozda mozemo nesto da se dogovorimo, evo za kraj jedan video gde lepota ovog dijamanta dobija jednu sasvim drugu dimenziju
Milane,hvala na ponudi.PP je tu manji problem od petljavine sa carinom.Najveci je to sto prema cijenama na internetu znam da je ovp sto traze off the shelf najobicnija pljacka a i razmazilo me trziste polovnjaka gdje mozes naci prakticno nov sat za trecinu onoga sto traze po ducanima. Posljednje sto sam kupio po cijeni iz izloga je moj Conquest 2010 godine a i to zato sto je bio prosto neodoljiv,mada priznajem da postoji i posebna draz u kupovini sata u prodavnici.Ne znam,mnogo je to novca za Tissot,za te pare mogu kupiti crni i bijeli Seiko sarb033 na creationu ili nov L objektiv 24/105 i da mi ostane za par carapa.Ne znam,nisam pametan...
Ako kupujes kod Japanaca ima podosta da ti ostane nakon kupovine SARB033, na Creationu su malo jace cijene za te satove japan made
...taman sto sam ga malo zaboravio i ladno me zezne Darko . Eeeeeee zivote lutalico
Victorinox - real steel with mechanical soul
strela mnogo mi se sviđa, samo je nepravedno skupa, ova nova SS
helvecija, malo mi je ovaj sat franken, mada solidne ovakve se nalaze za 300evra
i moj sledeći sat
O ovim
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi