Gledam na Vitanovu nešto.......imaju Astron!...............samo,jeftiniji je na Seiya.
Gledam na Vitanovu nešto.......imaju Astron!...............samo,jeftiniji je na Seiya.
Nigdje ja ne vidim Certinu ni kod koje Zlatarne!?
Nije loše ovo kod Vitanova - makar da se vidi u živo sat.........naravno, ko želi ovu tehniku.
šta kažeš : "e ovo što odje vidje, nidje ne vidje" heheheeee ...pa skoro je jedan naš član uzeo Certinu baš u toj zlatari, a sad nemam pojma kako mu beše nick (sećam se da je prvo pitao za nedoumicu) . Nema ih na netu, to znam sigurno.
Nego, pohvalno je za Vitanova što ima u ponudi taj model, to nema šta.... već ja kažem vezano za cene
Victorinox - real steel with mechanical soul
Da nije mozda Majdenpek?
Ima Certina u zlatari Majdanpek.
Jel' neko išao od skora u Vitanov da pogleda u živo Astron?
Ako nije,mogao bi da skokne neko od vas domaćih - zarad višeg cilja(neće vam ništa bit').
Skoro sam našao ovu sliku:
.....mnogo komplikovano,mnooogo(pogledati pdf upustvo za 7x52 -gomila mogućih problema).
Eto,ogriješih dušu!
Ako nemaju koji model,valjda mogu nabaviti?
Kakvi su za saradnju(ako neko ima iskustva)?
Poslednja ispravka: RUS (22.12.2013. u 12:07)
Za pokajanje uvek ima mesta . Očekujem kesicu najčuvenijih lešnik karamela . Taj član koliko se sećam, ishvali zlatarnu i poslovanje sa njima što se kupovine tiče. Moram naći taj post !
Nego, ja sam sve jedno mislio svratiti u Vitanov , a Astron me strah pogledati... kako posle da zaspim
...sve mi se čini da ti čeeesto zvirneš na taj Astron . More, a i ne mora bit
Victorinox - real steel with mechanical soul
Post je pa kajanje spada u svakodnevni raspored.
Astron je zanimljiv sat ali nije po mojoj volji. Solar, GPS,previše komplikovan(7c46 nema ni jednu napomenu o mogućem problemu- 7x52 ih ima gomilu). Nemam želju za satom koji nema svoje vrijeme nego ga uzima od atomca(i još preko satelita).
GS kvarc,nekad,ako bude sreće i para!
Bookmarks sajtovi