Moze li mala pomoc, razmisljam da kupim ovu festinu BPM Satovi & Nakit. Festina muski sat - F16573/3 to mi je otprilike i budzet, vredi li kupovina? Hvala unapred
Moze li mala pomoc, razmisljam da kupim ovu festinu BPM Satovi & Nakit. Festina muski sat - F16573/3 to mi je otprilike i budzet, vredi li kupovina? Hvala unapred
Ukoliko ti se dopada, vredi, sat je ok.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dobrodosao,ok je Festina,ako ti se svidja vredi,ali za te pare mozes da nadjes i automatik,za sta bih se ja odlucio,neki Seiko 5,ukucaj u pretragu sat do 100 Evra,videces sta sve imas u tom cenovnom rangu.
Ja mislim da vredi, lep satic, ako ti se svidja kupi, za te pare moze da se nadje i neki casio iz ediface serije na linku Edifice ,mozes pogledati cisto iz zanimacije mozda ti se svidi nesto vise...
Hvala Vam na savetima.. uzecu ga najverovatnije, lepo mi stoji na ruci i rekao bih da je potraga zavrsena
Kućište,kazaljke,cifarnik,krunica= GS !
Dobro, de... Nebitno... pevac ili krelac (AT ili GS) - bice dobro pecenje
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bitno je,bitno!
Ne primjećujete detalje mladi gospodine :p ,a ni svako pečenje nije isto!
To je cinjenica... Detalji su mi cesto zadnja rupa na svirali, a svi, jel te, znamo da je djavo bas u njima No, moram da nosim svoj krst
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi