Eto vidis... kazem ja, skoro pa dzabe.
Jos samo da ih pocnu dijeliti kao iznenadjenja uz Nesquik i deterdzente.
^Tutu ima narandzastu i zutu verziju, a svaba(Orientuhren) ima zutu, narandzastu i belu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
I eto, pogledajte sta ste napravili. Taman sam bio na klinici za odvikavanje, nisam razmisljao o satovima uopste. Na zalost, ponovo me scepao akutni satititis ( sa tendencijom da postane hronicni)...
Dok je bio kod Bakija, nisam bio fasciniran (mada mi se svideo), sada - stalno mi stoji otovren tab sa oglasom u brauzeru. Tri puta dnevno otvaram tab i (a budzet, tanak, tanak....)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Druže isti slučaj i kod mene, kao da sam ja pisao tvoj post
Možda samo deo oko budžeta nije identičan zato što sat koji gledam nije skup, a oglas mi stoji već nedelju dana otvoren na računaru... Meni je prelep (model, oblik, stanje, era iz koje je, etc.):
https://www.kupujemprodajem.com/big-...16672467-1.htm
Taj prodavac ima dosta lepih i starih satova u perfektnom stanju. Verovatno su svi sredjivani ali i ako jesu svaka cast kako su uradjeni.
Iwc 3717-01 isključivo na koži
Naravno razmišljam i o drugim modelima , ali Iwc bi bi prioritet jedan od najljepših meni osobno satova koji je sa 7750
Razmisljam o aviator buran navijac limited edition kako stvari stoje mogao bi biti moj u dogledno vrijeme
Bookmarks sajtovi