Ufff... Odlican je! Ima li gde da se nabavi?
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Da se uključim malo u ovu temu i da ujedno podelim mišljenje sa vama o sledećem satu.
Radi se o modelu Seiko SRP 721 K1S Limited Edition i njegovoj drugoj verziji SRP 677.
Neko vreme posmatram ova dva sata i jednostavno mi ne daju mira.
Prvo što mi se sviđa je sportski izgled naročito LE modela i sam prečnik sata od 45mm koji apsolutno zadovoljava moje kriterijume za moj zglob od nepunih 20 cm.
Druga stvar koja ide u prilog da ga kupim je njegova cena od cc 160 USD, automatski mehanizam 4R36 i prelep dizajn po mom ukusu.
Jedino što me odbija je ION plated kućište u prvoj verziji i plavi bezel kod drugog modela.
Mišljenja sam da u toku nošenja na duže vreme može doći do grebanja pa je samim tim sat nemoguće srediti to jest otkloniti potencijalne ogrebotine.
Znam da Seiko radi još nekoliko modela poput Baby Tune LE I dr.
Da li neko na forumu možda ima Seiko sat sa sličnim finišom i kakva su njegova iskustva po pitanju izdržljivosti ovako "farbanih" satova?
Šaljem u prilogu slike i molim za iskrene komentare.
Hvala unapred.
Prosao pored Jokica, i odusevio se (a nisam ljubitelj G-shocka, nekako su mi "za decu").
Deluje idelano, za svakodnevnicu, i po onome to sam procitao izdrzljiv je dosta.
GA100CM-4A - Trending Mens Watches | Casio - G-Shock | Casio - G-Shock
po meni malo cudan...ogromna GMT, ogromni 3,6,9 i 12 a datum ni sa lupom ne mozes uociti...za ostatak bi ga morao videti uzivo...
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Meni se svidja sto je datum diskretan. Moja najveca zamerka je sto je kuciste polirano i lugovi tanusni, obzirom da su ovo pravili pod uticajem explorera 2. Mislim da bih lepse izgledao u robusnijem i brusenom kucistu.
Bookmarks sajtovi