Molim da mi odgovorite šta mislite o ovom satu tj da li ga vredi kupiti? P.S. Da li mi ovaj uopšte treba?
https://novi.kupujemprodajem.com/nak...rId=3677641401
Molim da mi odgovorite šta mislite o ovom satu tj da li ga vredi kupiti? P.S. Da li mi ovaj uopšte treba?
https://novi.kupujemprodajem.com/nak...rId=3677641401
Sat je dobar al vidi se da je korišćen. Vide se ogrebotine svugde. Da li ti treba - to moraš sam proceniti
Nov je bio oko 500-550e ako se dobro sećam. Možda 600
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Poslednja ispravka: eee (1.8.2023. u 13:56)
Pa nije strasno, ipak je to polovan sat.
Imao sam radio controlled. YouTube hvali ove satove i ovaj model. Takođe znam za cenu novog. Prodavac kaže da njegovi satovi nisu nošeni već bili izloženi u izlogu. Ipak moje glavno pitanje je na kraju, da li meni ovakav sat uopšte treba? I za tih 300€ znam da ne mogu nešto naročito kvalitetno kupiti pa mi treba savet ako neko može da mi preporuči neki polovan sa oglasa. Dakle dva pitanja. I hvala na brzom odgovoru malo pre.
Послато са SM-N986U1 помоћу Тапатока
Hoces li kvarc ili automatik, elegantni ili diver, koliki precnik, za 300e moze svasta da se nadje, samo moras da znas sta hoces.
Šta mislite o ovom satu. U Bomaru košta 37.500 uz popust čak 40%. Još nešto. U pitanju je pozlaćeni sat a ne kao Invicta koju sam kupio sa zlatnom bojom koja će se oljuštiti. Još nešto ovaj Roamer je quartz nije automatik.
Ako hoću quartz onda gornji Roamer je odličan izbor. Elegantni neću. Prečnik ne manji od 40mm. Ne kupujem satove sa manjom WR od 100m. Diveri su sigurno skuplji a i ne ronim. Dakle ili gornji Roamer ili automatik WR 100m. Možda grešim ako kupim polovan jer je mačka u džaku ali ako je pouzdan prodavac dobiću bolji sat nego nov za te pare. Svaki savet je dobro došao.
Vidim da volis satove koji imaju "zlatne" detalje, mozda ti se ovo sviđa
Poslednja ispravka: sasa14 (1.8.2023. u 21:43)
Malo je skuplji u prodavnici
Bookmarks sajtovi