El Krimero!
Pitam se dal im se dešavaju fabričke greške? Pa onda... upola cene, na rate... neka kompenzacija, zamena uz malu doplatu...
El Krimero!
Pitam se dal im se dešavaju fabričke greške? Pa onda... upola cene, na rate... neka kompenzacija, zamena uz malu doplatu...
Razmisljo sam i o tome da li je opravdanje neka buduca vrednost.nemam pojma auto bi trebo da da neki doprinos za svoj radni vek ko i svaka masina pa na otpad.sat bi trebo da se cuva.zakljucio sam da je najbolja konbinacija ko ima 50000 da kupi i mercedes i zenith posto cenim da ce na zenith dati dobar popust uklopice se.ako zenithu bude rastla cena mercedes ce mu doci gratis.nekada.
Poslednja ispravka: jagos (27.7.2012. u 16:03)
Zenith slabo ili nikako drzi vrijednost/cijenu. Po meni najjaci u tom podrucju su Rolex, Patek i Panerai.
Da se drzim teme evo koji sat gledam vec neko vrijeme:
Slike vlasnistvo kiwidj
Jole da mozda slabo drzi cene ovi noviji modeli...ili mozda zato sto mi smo navikli samo na one firme znas vec koje...a sad vintage zenith...nisam bas siguran da nema neku dobru cenu.
I sto te nema na forumu...malo si na zapostavio...evo dacu ti jednu preporuku da budes kao Modric sa 10 kom
next year at this time I'll be a millionaire
Jole da me ne shvatis pogresno daleko sam ja od ovih kupovina jednostavno malo se nasalim.ovi satovi koje si ti naveo svakako bolje drze cenu.
^ jes da ne volim te jarke boje na satu, zuta, narandzasta itd, al taj Triton 2 je vr' !
jedino sto bi mi mozda smetalo je 14mm height, podebelo je to
TRITON 100 ATM stainless steel - Diver Watch - Steinhart Watches
Uh, oće li više da stigne moj Steinhart....
Bookmarks sajtovi