Sta cu, namestilo se....
@Djordje: Ih, ispustio da napise: ''za naredna dva meseca''
Sta cu, namestilo se....
@Djordje: Ih, ispustio da napise: ''za naredna dva meseca''
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Brate,ako izdrzi 2 meseca,bice cudo!Ma nema sanse.
Zmaj završio sa kupovinom... Pa to je "signature material"
ne stavicu saku na ekran i kazacu iznad 200 ne kupujem
i zaklinjem se
next year at this time I'll be a millionaire
a i kad pogledam avatar kojije jams bond imance kako je rasirio sako izgleda kao da imam nakacene satove i da nudim
next year at this time I'll be a millionaire
Ja sam dugo razmisljao o Amfibiji, i prosto vise nisam mogao da odolim-malopre sam narucio Amfibiju sa plavim ciferom, kao u mom postu na prethodnoj starnici.
Cena sa postarinom 62 evra.
Sad cekam da sat stigne iz daleke Rusije.
Bice to moj prvi sat iz Rusije u kolekciji.
Jeeeeeee, bravo. Jos jedan "plavi skuba batica" stize u nase krajeve (moj je u ministry kucistu).
Odmah da ti kazem da je narukvica krs. Ali to verovatno vec znas )
Ooops, pisem napamet! Nisam video da si postavio sliku sa koznim kaisem. O njemu ne znam nista....
Poslednja ispravka: anbeast (7.8.2012. u 13:00) Razlog: Brza tastatura od ociju i pameti
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Znam za celicnu narukvicu, zato sam narucio skuba baticu na koznom kaisu.
Ja sam uzeo onu klasicnu, okruglu Amfibiju, vise mi se svidja od ministry oblika.
Narucio sam ga sa ovog sajta:
Амфибия [2416/420059]
Nije bilo Srbije u spisku, pa samim tim nije mogla postarina da se izracuna, ali su odmah posle mog mejla ubacili Srbiju na spisak.
Postarina je oko 9 dolara, a salju ruskom postom sa trackingom.
Sledeci ce verovatno da bude ovaj:
Командирские 431289
Poslednja ispravka: vlada035 (7.8.2012. u 13:12)
Bookmarks sajtovi