"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
nick....prelepi su sve koje si pozeleo...
next year at this time I'll be a millionaire
Već neko vreme mi se po glavi vrti i ovo
Orient Classic Automatic FEVAF004BH Mens Watch :
Mislim da sam prelomio i da ću za te pare definitivno da uzmem njega kao klasičniju varijantu. Na ovoj fotki ne izgleda nešto, ali ustvari je divan sat, samo mu treba malo savremeniji kaiš, da ga izvuče iz "totalna klasika" kategorije. Prozorčić za dan me oduševljava!
Od sledeće plate je najverovatnije moj!
Ajde ako ga kupis cekamo fotke
Kupujem sigurno! Nadam se već od sledeće plate! Samo planiram da ulovim neki kaiš koji će ići dobro uz ovaj kvadratni šablon na centralnom delu cifera, i taman da malo modernizuje sat. Video sam na nekom ruskom forumu kako čuči na ruci, i mnogo mi se dopada veličina! Imam u komšiluku (relativnom) jednu radnju sa dosta Orienta, pa ću da pogledam da nemaju i njega, da ipak to isprobam i uživo. Naravno, slike čim sat bude u mom posedu
Ono što me plaši je koliko se žena oduševila ovim Citizenom koji sam ranije postavio. Voli velike satove, ne puca baš na ženstveno. A do rođendana joj nema još mnogo
Ja sam opsednut sa dva citizene poslednjih dana...a posebno ovim belim
Taj beli je prelep! A ovaj prvi je vrlo atraktivan, uh teska odluka. U svakom slucaju sa Citizenom nema greske, i dobija se najvise za ulozen novac.
Bookmarks sajtovi