Hehe, Zenith, momak koji mi drži časove nemačkog nosi ovaj Longines. Uživo izgleda daleko bolje nego na ovoj slici. Veoma pristojan sat. Nije po mom ukusu, ali je stvarno lep.
Hehe, Zenith, momak koji mi drži časove nemačkog nosi ovaj Longines. Uživo izgleda daleko bolje nego na ovoj slici. Veoma pristojan sat. Nije po mom ukusu, ali je stvarno lep.
Lingines Hidroconquest je divan sat...Kao sto kazes,pristojan sat,ali odise elegantnoscu (kao i svaki Longines) a,Boga mi,i luksuzom.
Nije mi bitno da li je automatic ili kvarc.Divni su stvarno.
Ne, ne, da se razumemo: "pristojno" je izraz koji ja koristim kad smatram da je nešto lepo ali nije po mom ličnom ukusu. Apsolutno se slažem sa tobom, divan mi je za gledanje, ali je nešto što ja ne bih nikad nosio, jednostavno jer bi to izgledalo kao da na magarca nakačiš satelitsku antenu. Nemam garderobu koju ovakav sat zahteva, i ne planiram ni da je nabavim
Inače, sat gledam bar dvaput nedeljno u jednom izlogu, onako u prolazu, i još toliko na ruci kod ovog momka. I stvarno je dobar.
Pozz!To sam ja-Nicksad malo ovde,elem,da vam nesto kazem i priupitam,moja supruga i ja sl.godine krajem marta,znaci za 6 meseci obelezicemo 10god.zajednistva,tj.7god.braka i 3god.zabavljanja i casticemo se cime,pa naravno cukama sa posvetom,ona hoce neki ESPRIT a ja se jos razmisljam,evo vec vise od godinu dana ne nosim celicne satove iako ih imam,navikao sam se na ove plastikanere i gumenjake i bas mi odgovaraju,lagani i udobni za nosenje,mislim se da uzmem neki TIME FORCE,ili neki slican i tog cenovnog ranga tj.do 70e,sta vi mislite i da li neku drugu cuku da uzmem,evo slika o cemu razmisljam...ajiii kad bolje razmislim znaci nema novih cuka do marta,izdrzacu nekako,vel pozz svima!
Nerazmisljam samo o nekom satu, nego i o nekim modifikacijama.
Evo brzi photoshop, radi se o Seiko+mods na ljevoj strani..
koji je to Seiko u pitanju
misim na ovaj
http://i79.photobucket.com/albums/j1...c031db90c7.jpg
Bookmarks sajtovi