backarelli kaže:
Brate mili....... kakav sat.
....nijedan model do sada me nije pogogdio na "setu" (ako me razumeš).
Sećaš se, kad smo bili klinci, pa smo iz nekog razloga tužni i želimo da budemo sami... osećaj, kada nam tog trenutka ne treba niko, ali niko, već uzmemo sebi omiljen i obožavan predmet (da li je to igračka, ili bilo šta) i osamimo se na neko kratko vreme. Mene ovaj RW upravo tako "gadja" u srce. Nekako mi izgleda setno. Kolioko god pomislio da nisam normalan, ali ja da imam ovakav model, samo bi on bio pored mene, kada osetim potrebu da neko (kratko) vreme budem sam. To su oni trenuci "ne treba mi niko i ništa" samo taj RW je tu i to je to. Od kako sam na forumu, videh na netu milijarde satova, jer postadoh zavisnik. Ni jedan model do sada me nije potstakao na takvo razmišljanje, sem ovog RW.
Znaš i sam da volim modele poput onog tvog Glashutte modela... to je meni jedan od moćnijih satova izgledom. Ali ovo je totalno nešto drugo.... ja ovaj RW nebi nikada, ali nikada a možda ni tada razmišljao da prodam, pa šta god drugi mislili o tom brendu ! To mi uopšte nebi bilo ni mrvicu bitno.
Ja svoj ss-18 volim na neki drugi način, te se nadam da ću naleteti na neki model, koji će mi probuditi totalno drugi osećaj, kao što je ovaj Nabucco...
Bookmarks sajtovi