Nick, licno bih pre uzeo Sector, nekako imam vise poverenja u njih , a i sat je lepsi (po meni)
Nick, licno bih pre uzeo Sector, nekako imam vise poverenja u njih , a i sat je lepsi (po meni)
I ja bih,fala Rus da si ziv and zdrav!vel pozz!
imao sam 2 sectora do sada, ne bas iz te serije expandera, od onih malo skupljih.
takodje mislim da sector moze da se smatra dokazanim proizvodom (ovi moji radili
bez problema).
Hvala luger,i ja sam pre za SECTOR,ovi expanderi kostaju oko 7700din.sto mi je prihvatljivo i bas mi se svidjaju zbog jednostavnosti i nisu celicni,jer u poslednje vreme ne mogu da ih nosim,navikao sam zglob na ove "plastikanere",vise mi oni odgovaraju,ok.odluka je pala i sad cekamo sa nestrpljenjem mart 2013-e samo da prezivimo 21.12.2012-e kuku namai ove mere fiskalne politike,susu i zimu od -40 koju nam najavljuju,pa na proleće nova cuka,uh jedva cekam,Boze zdravlje,vel pozz svima!
Opet ja kao "razmisljam",ko velim CASIO je ipak CASIO,i ne mogu ga tek tako "ostaviti" jer ipak je on za mene vr!Gledah malo pre sense veb shop i naidjoh na ovaj model TRT-500-1B ,4700din i mislim se uopšte nije loš čak šta više me se mlogo svidja,pa sam sada u dilemi u vezi SECTOR-a expandera u vezi koga nadjoh na netu da ima miyotin mehanizam 2035 sa cenom od 3e a sat kosta 73e,ma jooooš ću se ja razmisljam,poz!
...pa kad može Tissot PRC , što ne može Casio TRT !?!
Inače, sat je krajnje simpatikus , već ja nekako nisam preterani ljubimac kombinovanja digitale sa analogom...
Poslednja ispravka: backarelli (20.9.2012. u 20:27)
Bookmarks sajtovi