Bice,bice,samo nek smo zivi and zdravi,E bas je lep misim VR!A je evo naso ovaj i opet sam uhcao kao i pre neki dan na DOX-u,rec je o satu -Prometheus Ocean Diver Watch. Inside the watch is a Swiss made automatic ETA 2836 mechanical movement with a Day-Date complication-malo se pravim Englez.Ovakav je za mene savrsen i videh da mu je cena izmedju 400-500 USD,Avaj meni di da nadjem te pare,moram da stegnem kais i samo da uzimam leba i vodu i eto cuke!poz!Diameter: 44.00 mm (measured from top ring)
Length: 51.40 mm
Lug width 22 mm
Sapphire crystal
Super luminous
Water-resistance 300m
Silicone strap
Swiss Made
2 years warranty
Bice,bice a kad nije bilo...
Model koji je izasao znatno ranije i koji je po meni,pun pogodak....Prometheus CR1
Another CR1 review.
Sindjel5, okupljaš eskadrilu veterana?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Znam da se Timex baš ne kotira dobro ovde po forumu, a vidim da su mišljenja vlasnika u zavisnosti od modela podeljena na one koji su oduševljeni i one koji ne štede ružne reči, ali ovaj model mi se toliko dopada, i cena mu je takva da sam spreman da rizikujem
Lep Timex....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi