Veceras samo gledam fotografije ovog lepotana: Seiko Samurai SBDA005
Veceras samo gledam fotografije ovog lepotana: Seiko Samurai SBDA005
Moj je stigao ocarinjen je , i u ponedeljak slicice
next year at this time I'll be a millionaire
Orient Watch Defender ET0N003Y mechanical with automatic winding system - YouTube
Orient ET0N003Y field style watch with a cream colored dial, 24-hour sub-dial, day dial, date window, applied hour markers, luminous hands and hour dots, offset crown, stainless steel case and an Orient made 21-jewel automatic movement
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bas lep orijentalac....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Retro mi je uvek u modi
Halo, Bing, kako brat?
O ovome samo mogu da sanjam.
A . Lange & Söhne - "Pour le Mérite" - YouTube
Halo, Bing, kako brat?
Izuzetno mi je drago da je na ruci ovog coveka ZENITH u ovoj veikoj istoriskoj misiji, a ne Omega ili neki Rolex ! Juce je bio veliki dan za Zenith ! http://www.facebook.com/#!/zenithwatches
Na ruci ovog marsovca je visinomer
Kladim se da su posle pili Moet sampanjac
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Lep visinomer! Ja ne mogu da shvatim zasto je on skakao? Sta ce mu to? Ili covecanstvu?
Mozda je i visinomer Moet...ovaj Zenith
Sta znam, nisam bas pratio celu pricu ali verovatno nista spektakularno nije donelo covecanstvu.
S druge strane opet je tako ljudski raditi takve stvari. Jedan poznati alpinista je, kada su ga pitali zasto se penje na planine, rekao: ''Zato sto su tamo...." Valjda nas ta zelja da pomeramo granice (ma kakve one bile) vuce napred, kao vrstu.....
Bookmarks sajtovi