23, Pa ti gustiraj...lagano...jednu po jednu
Super je onaj Orient...podsetio si me sada, baki....
Rus, de nadje onu crno narandzastu Amfi? Jel mod ili fabricka?
Cak bih joj i ovaj rejsi kais oprostio jer mnooogo dobro stoji... anbeast zeli...
23, Pa ti gustiraj...lagano...jednu po jednu
Super je onaj Orient...podsetio si me sada, baki....
Rus, de nadje onu crno narandzastu Amfi? Jel mod ili fabricka?
Cak bih joj i ovaj rejsi kais oprostio jer mnooogo dobro stoji... anbeast zeli...
Poslednja ispravka: anbeast (24.12.2012. u 2:04)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Mod, promenjeni su bezel i narukvica.
Ali je uradjena sa stilom.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
...u ovu temu necu vise da ulazim,a ove nevernike...banujte
A, pa da...po obicaju, aljkav sam. Nisam obratio paznju na detalje, samo sam primetio da mi se celokupaqn utisak dopada. Dobro, kais sam primetio, ali bezel nisam Fokusirao sam se na cifer, jer se ne secam da sam ga video u toj kombinaciji boja..........Za sada mi treba jedno 5-6 Amfija i jedno 4-5 bezela(sto seikovih, sto ovih novih Amfi) i jedan komandirac: Jedna da je peskarim, jedan komandirac da skinem hrom i napravim poor man's Stajnhart Bronzo, jedna Amfi sa narandzastim ciferom, ova crno-narandzasta, posejdon sa zutim ciferom, dve sa crnim ciferom.....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ima tu još plavetnila , pa bar markeri biiliiii
PS. ala je roljnuh , jedva mi net otvori posle upload-a
Victorinox - real steel with mechanical soul
Poslednja ispravka: backarelli (24.12.2012. u 2:31)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Flieger 595.11.41
^Znaci li to da se sprema neka prinova?
Ako je izbor izmedju ta dva, onda SARB.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa nije da bas mozemo ocekivati prinovu, nego eto, mastam... Nosim se mislju da prodam Najthoka, doplatim i uzmem SARB jer kako stoje stvari GS, AT, pa cak ni novog Roamer Searock-a necu skoro moci priustiti... Ovaj drugi Seiko mi je vizuelno zanimljiv i nije skup... 4R je unutra...
Bookmarks sajtovi