Upravo tako
Upravo tako
Halo, Bing, kako brat?
Razmišljam o dva sata iz ovog članka. Jedan je Titov poklon svom pilotu, Ozrenu Vukajloviću, a drugi je bio poklon kralja Jordana. E, taj mi je još intrigantniji. Šta može biti, koliko li bi vredeo i tako dalje, i tako dalje... Blic Online | Ozren Vukajlović bio Titov pilot skoro dve decenije
Nama ostade da izaberemo
Halo, Bing, kako brat?
Hocu da kupim sat za svakodnevne dnevne aktivnosti, plivanje, skijanje na vodi...
i lomim se izmedju Seika i G-Shocka, pa bi neka preporuka dobro dosla
Veljko, taj Seiko Stargate je odličan satić koji predivno stoji na ruci, samo je za moj ukus malo suviše mali.
Ovaj G sam razgledao, ali nisam probao.
Za aktivnosti u kojima postoji šansa da će sat biti čuknut, isprljan, dobro pokvašen, pre bih uzeo G. Ali generalno, više volim mehaniku.
Ne znam šta da ti kažem vezano za svrhu sata ali taj "stargate" je meni jedan od najlepših satova na tržištu a pri tom ima sasvim prihvatljivu cenu.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Za sportske aktivnosti gde je moguce ostecenje, meni licno je G nezamenjiv.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa nece u rudnik sa satom....za sve te aktivnosti ja koristim Monstera, ne bih da ga drzim u vitrini. Inace, Seiko je mehanicki sat.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi