ti kao ex bankar pod hitno da predjes na ruske cuke, da povratis imidz.
hajde brzo, jos nije kasno...
ti kao ex bankar pod hitno da predjes na ruske cuke, da povratis imidz.
hajde brzo, jos nije kasno...
Nego da udjem u Off u temi za Off,zanima me i to bas ta razmisljam gde su nam stari dobri forumasi,pada mi napamet Amica,eee se nesto slabo ukljucuje,Marko 5, modelator d1d i dosta njih,kako ih animirati da se opet ukljuce
next year at this time I'll be a millionaire
E, sad i ti Luger, Honda, pa Honda Mazda6 je pouzdanija od Akorda
Oba naslednika Nešinog, tinejdžer-ford Mondea su medju najdinamičnijim limuzinama u klasi. (to važi za sve Fokuse i za S i C Max vanove).
U šali kažem da je najbolji auto na svetu Mazda 3 dizel. Zašto? Zato što su joj šasija i donji postroj od Fokusa (the best handling car in the class), ima najbolji dizel u klasi ( Pežoov HDI), a elektriku i sklapanje su radili Japaneri .
Pretvorismo ovo u Svet automobila
... pa da opletemo jedan deo fishing & hunting ?
To se kaže: Dođoše divlji, oteraše pitome :-D
Marko 5 se izgubio u tami interneta pre nego sam ja postao aktivan. d1d, otprilike u to vreme (smatram se, dakle, odgovornim), mada vidim da je onlajn ponekad. Ne znam sta je s eee. On je nestao nakon sto smo se upoznali gore na ski stazi
a aktivan si a???
a pa ne moze to tako
Nekad su se auto idustrije takmičile u kvalitetu, dok se danas sve završava na konfekciji. Što se kvaliteta i pouzdanosti tiče, razlika medju proizvodjačima nije kao nekada. Zato je i teško dati pravi sud ili komentar, šta je to danas najisplatljivije, pouzdanije ili kvalitetnije...
Možda će mi se mnogi nasmejati, ako kažem da je za mene po pitanju pouzdanosti i kvaliteta Subaru broj jedan (i ako sam ljubitelj vw-audi) .
Što se polovnjaka tiče i zemlje u kojoj živim , svakako bih izbegao Italiju . Bez obzira na dobro napravljeno srce JTD motora, lepote stajlinga i dalje su prisutni veoma skupi kvarovi pratećih agregata i ostalih elemenata njihovih automobila.
Još nešto... pojam "narodnog auta" je davno izgubljen, jer su delovi novijih tipova automobila astronomski skupi, bez obzira o kom proizvodjaču se radi (ne vezujući se za jedan model) . To se vidi i po cenama prodavanih automobila kod nas, koje su trenutno mizerne. Znači, kola u Srbiji nikad nisu bila jeftinija.
Pošto sam u fazi, kada moram kupiti auto (neophodan mi je) , a nemam para, moj izbor je definitivno neki Audi (80 ili B4) iz prve polovine `90tih . Razlog je vrlo jednostavan - ekonomičnost ! Odlična karoserija, vrhunski motori (sem 1.6td), još uvek pristupačni delovi , malo kvarova (ako izuzmemo prednji trap), sasvim podnošljiva potrošnja , pouzdana vožnja.
Da se ima kao što se nema, teško da bi izabrao neki od vw ili audi modela . Mislim da bi pre bio u pitanju neki francuz (reno-pežo) ili japanac (honda , mazda) .
eeeee.... dok ja ispisa ooode off off-a
Ma idi do lekara...malo...cisto..da pogledaju...glavu.. )))
Bookmarks sajtovi