Rece cova koji ima bubu
gde bre vide vagena kod mene jok bre, nemam ja to
Ja sam vise bentlijevac, nego vagenovac. Istog ovakvog bentlija imam
http://www.youtube.com/watch?v=GIQzDNV_j8Y
Pusti ti bubu, ona je prica za sebe
Ona je, realno, krs auto po pitanju rafiniranosti, udobnosti i prakticnosti, al ima DUŠU (i ne kvari se ); ovi novi vageni su njen negativ, sve je suprotno: rafinirani su, udobni, praktični, imaju sjajne performanse , al nemaju dušu
Ako me oči nisu prevarile, na onoj slici sa M-forsom, gde krsis sve moguce propise saobracaja i zdravog razuma, teras neki vagen (mozda je i Skoda, alli to je isto. Zapravo, mozda je Skoda vise vagen od vagena)
Bentli je vrh, ali me bas razocaralo njegovo zaostajanje za S klasse.....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma nemate vi pojma! Koji je auto bolji od moskviča?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Kojom brzinom se ovaj sat rasprodao (ili su imali samo jedan ) Al su muskarci postali darezljivi... Inače, zenski sat koji me bukvalno osvojio kada sam ga video...naravno, nisam ga zamisljao na svojoj ruci
Seiko Velatura Ladies Diamond SNDZ37P1 with 53 diamonds
Celog jutra visim na "cevki" (youtube) i slusam svasta....Evo da vas spamunem malo:
KUD Idijoti - Ali nije to još gotovo - YouTube
kud idijoti - glupost je neunistiva - YouTube
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
E da, ne rekoh ti za vagena
Nije vagen, to drugo je. Al opet, nisam izabrao ni zbog jednog od tih razloga, niti iz ljubavi, vec samo zbog diferencijala Trebao mi je quatro, a Octavia je jedna od boljih kupovina u tom segmentu... Ok, znam, Forester bi bio bolji, ali je i skuplji, a i gde da nadjem delove u ovom kraju...
kazi mi jos da je karavan pa da idem da umrem Skoda je pravi VW
Ufff , meni je u toj sekciji Audi A6 Avant quattro Off Road (prva serija) majka !!!
Nažalost , izuzetno je precenjen i ne opravdano skup...
Da se razumemo, i Volvo Xc i Audi quattro su super sprave, ali mojoj dusi najvise odgovara SUBARU. (trimovan je malo vise off road nego sportski.
Bookmarks sajtovi