Ja ne znam da octavia ima 4x4 a da nije karavan Moj je karavan, i jos benzinac
Da, i XC70 cross country i audi all road quatro su mi bolji, ali su skuplji. Srce je islo ovom
Subaru Forester offroad - YouTube
ali sve ostalo je vuklo nemcu...
Ja ne znam da octavia ima 4x4 a da nije karavan Moj je karavan, i jos benzinac
Da, i XC70 cross country i audi all road quatro su mi bolji, ali su skuplji. Srce je islo ovom
Subaru Forester offroad - YouTube
ali sve ostalo je vuklo nemcu...
Naravno da je Subaru "The best" .... znači , da imam keša , Subaru bi sigurno bio moj prvi i jedini izbor !!! Čini mi se da sam to napisao u nekom od predhodnih postova...
23Jewels , ta tvoja Oktavia je više nego dobar izbor ... čak me i podseća na taj avant , ne samo dizajnom, već i prenformansama.
Poslednja ispravka: backarelli (23.9.2012. u 14:06)
Pored Subaru Forestera, koji mi je zajsta broj jedan, ima još jedan takmac koga ne smemo zaboraviti... doduše, malo više našminkan nego "zapet" , opet sjajno izgleda ...
Pazi stvarno, u uzbuđenju mi nije ni palo na pamet da nisam video nijedan jedini koji nije karavan, verovatno i ne postoje (mrzi me da guglam).a ne znam da octavia ima 4x4 a da nije karavan Moj je karavan, i jos benzinac
Ne´am pojma sto se toliko lozim na Subaru? Jesam posedovao tri komada (dva Leona 1800 i jedan Legacy 2.2) ali su bili stari i krsevni....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Dobro, A6 je ipak malo bolji zbog diferencijala, kad kazem bolji, mislim na off road sposobnosti. (ne kazem da nije i u ostalom) Ja znam da imam kontrolu proklizavanja ASR, ESP nemam, ali nisam siguran da li ima EDS-elektronska blokada diferencijala.
edit: subaru nikad nije krs
Kad vidim vrata bez onog okvira oko prozora
Mene ova dva motora takodje odusevljavaju (tekst je malo pristrasan u korist skode)
http://www.vrelegume.rs/strana.php?r...ovi&&tip_id=15
Poslednja ispravka: 23jewels (23.9.2012. u 14:21)
Jel Turbo?
Realno, nisu to automobili za neki ozbiljan off road. Doduše, Leona jesam, na onim 14cama za rolere, terao tamo gde idu dzipovi, a on je imao samo pogon na 4 tocka. Legacy je imao blokadu diferencijala i reduktor!!!! ali je imao plasticne branike i nisam ga maltretirao previse po vuko*ebinama
A4, Skodilak, Outback, XC70 zaista ne bih maltertirao po šumskim putevima sa traktorskim kolotrazima dubine 40 cm
Poslednja ispravka: anbeast (23.9.2012. u 14:27)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
....ali se zato slobodno možeš radovati snežnim padavinama !
-------------------------------------------------------------------------------------
23Jewels , EDS je super stvar.... dok radi ! Kad počne da ebava, niko živ ne popravi ! ASR je sasvim dovoljan. Znači, ono što si ti naveo kao nedostatak, meni je OK . Inače, prve verzije avanta, nisu imale eds... na njih sam mislio, ali kao što rekoh, uglavnom su 2.5tdi ili 2.8 i skupi kao sam djavo (a matori) ...
Kako mi je žao , što su mi slike Coupe-a otišle crkavanjem starog kompa.
Znači , 2.3 20v , perla beli , auto-sport sequrity , KONY trapovi, fabrički beli cajgeri....
Moj na žalost nije nosio oznaku S2 , ali je izgledom bio isti. Sjajan auto, ali sjajan...
Nadjoh neke slike na netu nekog koji je najsličniji mom koji prodah...
...takodje bez rama na vratima
I dan danas žalim zbog prodaje...
Evo ga, znači isti... jjjooooooojjjjjjJJJJJ , ala je to bila dobra vožnja !
Poslednja ispravka: backarelli (23.9.2012. u 15:02)
Meni nije turbo, obicni 2.0i Sasvim zadovoljavajuc na putu, u krivinama , na usponima. Tacno je da to nisu automobili za teren, da se "lome" preko kanala, dzombi i slicno... Sto kaze Baki, ne brinem kad padne sneg, jer mi je kuca na vrhu brda, a i inace na putu u takvim uslovima uliva sigurnost (samo da se covek ne opusti previse)
Imao sam priliku da uzmem A4 2.8 quatro, ali bio je mator, namucen i sto se kasnije pokazalo, mnogo kvarljiv. Ja nesto i ne gledam osim forestera, jel svaki legacy ima reduktor i blokadu?
Ehhh....sećanja... Tamo negde u zimu´97. beše dosadno u gradu i nas nekoliko zaključi da je najpametnije da odemo kod dilera gorivom, uzmemo par flaša benzina i da Ladom Nivom i Subaruom odemo na Kraljevicu (nešto kao Zaječarski Košutnjak ili Avala) da driftujemo po snegu Poneli smo i VHS kameru (na žalost traka je negde nestala)... Moš misliti al smo se lepo zabavljali tamo negde oko 2 h izjutra... Bilo kako bilo, posle nekog vremena, jedan deo ekipe se smorio i Njivom se vratio u kafić, a ja ostadoh sa jednim drugarom da napravimo krug gore van puteva i van utabanog snega.... Sve je bilo super dok usred nedođije ne ostasmo bez benzina. Pola metra snega, -10, 3h ujutru, diler benzina leg´o da spava, nema mobilnih Na srecu drugar koji je bio samnom imao radio stanicu, kojom je zvao drugog drugara a ovaj je otišao po one indijance u kafanu. Uspeli su da probude dilera i donesu nam flasu benzina. Kada smo negde oko 4 - pola 5 videli Nivina svetla kako se probijaju do nas upiškili smo se od sreće (a smrzli smo se ko pi.....) Zaključili smo da Subaru Leon 1800 sa dvogrlim karburatotom i 90ks, kada ga 5-6 idiota vozi punim gasom po snegu moze da trosi 30l na 100km!!!! (resetovao sam parcijalnu kilometrazu kad smo krenuli pa smo mogli da izracunamo)
Uhh, ne znam za ove nove. Stari su imali (ne svi. Valjda je bila opciona oprema)Ja nesto i ne gledam osim forestera, jel svaki legacy ima reduktor i blokadu?
Poslednja ispravka: anbeast (23.9.2012. u 15:14)
Bookmarks sajtovi