Mare ovde si moj zamenik.....
Mare ovde si moj zamenik.....
E drugari, jel zna neko da li na autoputu u Hrvatskoj i dalje primaju samo kune za plaćanje putarine ili može harač i u € da se da?
Ja ne mogu da se setim a znam da sam se pre par godina imao problema zbog evrića.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
napravi novu temu za HARAC
dragone, ja sam skoro isao kolima do Zagreba i sigurno nisam imao kune kod sebe, ali se ne secam da li sam placao evrima ili debitnom karticom, mada mi se pre cini bas evrima!
No time to lose
moze u evrima, don't worry, ja sam letos isao u rovinj i u evrima smo placali jer nismo imali kune
jole777 kaže:
E super, ako može u evrima. Kroz Hrvatsku ću svakako samo proći tako da mi se ne zeza baš sa menjanjem evra u kune i evrići su mi potrebniji.
Nikako ne mogu da se setim da li sam do sada plaćao u kunama ili evrima. Mislim da sam imao kune.
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
i da, mozes da biras da li hoces kusur u evricima ili kunama.
jole777 kaže:
nikad nisam bio u Zg..oce neko da me vodi?
Niko Milane jer bi posle napravio toliki off topic na forumu o tome kako je Zagreb lep grad da bi moderatori samo oko tebe imali posla dobrih nedelju dana.
Hvala Simo i Vlado na info. Jedna briga manje.
ja bi ukinuo modelatore
samo unistavaju slobodu govora i slobodu off topica
Bookmarks sajtovi