Ha, ja sam imao Semperit 195 pozadi, a Good year 185 napred. Felne su bile neke vrlo retke vw (ako nadjem fotku postavicu). Moja je 1973, godiste, 1302....
Ha, ja sam imao Semperit 195 pozadi, a Good year 185 napred. Felne su bile neke vrlo retke vw (ako nadjem fotku postavicu). Moja je 1973, godiste, 1302....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ej, aj recite mi sta mislite o ovom satu? Posto je Casio, zanima me samo vizuelno. (s obzirom da se kvalitet ne dovodi u pitanje) Ima ga na oglasima za nekih 80 jura u crnoj varijanti. Stavljam ovde jer ne bih otvarao novu temu, a u: Slike satova koji vam se svidjaju, ne mozemo da razglabamo
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Kada bih hteo četvrtasti sat,vrlo verovatno bih izabrao taj crni.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
tik tak tik tak )) Seconde fluide sur Omega 300Hz et Longines Ultra Chron (36000 A/h) - YouTube
@bezbi ne cuju se bas tako
@anbeasti i ja bi odabrao taj crni model
Dobro bre brado sto ne spavas
next year at this time I'll be a millionaire
Radim
lezim... )))))))))
next year at this time I'll be a millionaire
da ne budem party braker, a sta ce ti cetvrtasti sat ?
A sto da ne? 90% ih je okruglo, ovo mu dodje kao malo osvezenje. I nije bas cestvrtast
Bookmarks sajtovi