"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Brado ako se secas na okupljanju sam doneo cetvrtastog Casia, pa ako ti se svideo sto da ne. Doduse ja sam mog poklonio burazu posto ja nisam imao uz sta da ga nosim
Aman onaj Casio NIJE cetvrtast
Lepo me ti, vlajo nagovaras da narusim svoj telesni integritet (prodam bubreg). Stidi se
Legenda je Monako, ali nekako mi ne lezi.
Ovo jeste za nekog cikicu, ali ako govorimo o cetvrtastim satovima, ovaj je prvi na listi:
Ono sto me malo nervira kod Casija je onaj brzinomer od tristaca koji pokazuje drugu vremensku zonu, nekako mi kao nakalemljen
@Srbin: Ja ne znam sta sam sinoc jeo a kamoli da li sam video cetvrtastog Casija na okupljanju
Poslednja ispravka: anbeast (13.10.2012. u 15:39)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Citam test Rolex Explorera I u WatchTime-u, i nesto u vezi Submarinera i ne mogu da se otmem utisku da je Rolex zapravo Seiko 50ih Alat a ne komad nakita......
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Da nije malo kičast ovaj skoro četvrtasti kasio
Da je pomalo ko decija igracka - jeste, da je kicast - nije Nisam nacisto, imam neki ambivalentni odnos prema njemu zato sam ga i stavio ovde da razglabamo...
Mada, kad bolje razmislim, fu*k it.... Bolje da dodam jos malo i uzmem Fort...ovaj... htedoj reci: Casio Msy 501
Ovaj Forsio je vec ozbiljan sat Gde bi nosio onaj narandzasti kockasti, recimo
Mozda ako imas neke air max patike, u kombinaciji tih boja, pa nedeljom da prosetas Košutnjakom
ja sam ovaj kockasti bio u prilici da uzmem
okrugli sat ide uz ljude sklone aktivnom zivotu koliko i sturman uz bakija.
cetvrtasti sat nosis kad je crveno slovo i to ako si maskiran u ozbiljnog lika,
sto podrazumeva odevne kombinacije za zlu ne trebalo. takvu garderobu ja nosim
kad idem na svadbe (ne i sahrane) i u privredni sud od kada mi je moja advokatica
zapretila da cu svaki put da puknem na parnici kada se pojavim bez kravate
( i to njenom zaslugom, iz razloga estetskog protesta protiv mene).
posto sam potpuno siguran da su tvoji stavovi slicni, lovi ti ovaj forsio, izgleda mnogo
lepo.
Vidim ja da je advokaticina reč zakon
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
... pa imam li izbor ?
Bookmarks sajtovi