Poslednja ispravka: RUS (10.12.2012. u 16:05)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mozda mu je mesto i u drugoj temi, ali svakako nije off topic u ovoj
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Vidi ti sta radi to cudo.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kao veliki fan za leto,jesen,ZIMU i prolece
Mazda BT-50 XTR 4x4:
Poslednja ispravka: milan zmaj (11.12.2012. u 17:24)
next year at this time I'll be a millionaire
Ja,koji volim sva lična prevozna sredstva,ne shvatam šta će nekome ovo iznad.
Jedino ako je čovek rančer,pa prevozi veštačko đubrivo i hranu za stoku...
Ajd da shvatim i ubice koji bi pozadi vozili leš jelena...
Daj Milane,ili bilo ko drugi,objasnite mi u čemu je fazon sa ovim?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Recimo, ja bih voleo da ga posedujem. Mozes da natovaris 5 indijanaca, da pozadi spakujes svu potrebnu opremu (rance, satore, podloske, hranu, bicikle ili mozda dva off road motora, paraglajder, whatever..) i zaputis se u sumu Govorim iz svoje perspektive. Obican dzip ipak ne nudi toliko tovarnog prostora pozadi.
Moze da bude i transformers, ima ovih kampera koji se samo navuku na tovarni prostor i ucvrste. Kada nisu potrebni, ostaju u garazi:
VRH: ::: Jeep ActionCamper - fully equipped expedition ready slide-in camper / by Thaler Design :::
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Gde da stavis 5 indijanaca kad samo dva mesta imas
Inače, hajluks je još i sposoban za teren, ali ovi šminkerski kamioneti, kakva je mazda gore iznad, stvarno ne znam čemu služe...
Inače, i Lamburginije najavio SUV vozilo, možda za par godina i lambo bude ovako izgledao
Poslednja ispravka: 23jewels (11.12.2012. u 20:53)
Onaj crveni Zmajev je double cab - dakle: ja, indijanac do mene i pozadi tri. Iako realno ima mesta za dvojicu, bolje da trpe prokletnici nego da se neko vozi napolju Doduse, dabl keb ima kraci tovarni prostor pa bi bila muka za motore, ali nabudzilo bi se vec nesto
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi