Ovo je pravi terenac! Permanentan pogon na sva četiri točka, reduktor, blokada diferencijala i sve to za male pare.
Ovo je pravi terenac! Permanentan pogon na sva četiri točka, reduktor, blokada diferencijala i sve to za male pare.
jel neko spomenuo stepenice
Jeste. Toy je ozbiljna masina. Gvozdena pesnica u svilenim rukavicama....
I G -wagen je pravi, ali on je tek toliko vulgaran sa onih 5000 kubika, 400 konja, kozom, svilom i kadifom. Pogotovo u crnoj boji sa zatamnjenim staklima... FUJ! Ide kao kamion, a vlasnici koji daju 100 000 za njega ni na makadam nece sici, a kamo li u ozbiljan off road.... Donekle bih mogao da ih tolerisem u oklopljenim varijantama jer imaju sasiju i time mogu da ponesu vise oklopa, mogu van asfalta, ako treba obici neku blokadu itd,itd...ali to je veoma mali procenat...
HA,HA,HA..... Taj klip sa Pincom imam sacuvan na kompu
Poslednja ispravka: anbeast (11.12.2012. u 22:33)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Kako bi mi jedna dobro došla sutra za odlazak na posao.
Uvek težim stvarima koje je moguće priuštiti.
Problem (jedan od) sa većinom vlasnika ušminkanih ''terenaca'' je što ležećeg policajca prelaze sa 5 km/h.
Mislim,kad sam kupio G-Shock-a,uzeo sam ga da zaista sa njime udaram u zidove,polivam ga vodom i (iz zezanja) demonstriram društvu bacanje sata na beton bez posledica
Hoću reći,nije fazon kupiti G-a pa ga glancati i paziti da se ne ogrebe.
Živeti u gradu i voziti terenca...-malo je čudno.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Na njoj nema da otpadne branik kad udari u sneg
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja sam imao ovaj
Ovo je auto na kojem sam naucio da vozim. Ko nije gledao, neka odgleda, deluje kao parodija, ali ima gomila klipova kako se trabi pravio...zaista sam bez teksa...
Naštelova ga majstor svaka mu čast!
Oni ga oblikuju sjajno.
@ Bajker, danas sam u Nivi išao po nekakvim zabitima, jest da sve škripi i da je skrndelj al je čudo za neuslove....
Poslednja ispravka: vlajo (11.12.2012. u 22:57)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi