GS je bas sat za odelo Djordje pomesao si malo
GS je bas sat za odelo Djordje pomesao si malo
Jesam, priznajem sve!
Ajde da kazem da Seiko po dizajnu moze da prodje na odelo ako se namesti na kozni kais,ipak quartz makar ga napravio i Seiko nije za formalnu varijantu,a ni celik nije bas za odelo osim nekoliko izuzetaka(IWC Portugese 7 days,AP Royal Oak,Rolex Date-Just)Od ovih jedino Royal Oak moze da ide sa celicnom narukvicom.
Opet moje licno misljenje,hadzija zato se necemo nikada sloziti oko FC-a i Quartz-a imamo razlicite prioritete i poglede na hronologoju.
Moja kolekcija nadam ce ostati iza mene da deca ili unicici mogu da rasparcavaju kako im odgovara jednog dana,bilo koji quartz nema nikakvu hronolosku vrednost.
Ako James Bond može nositi PO na čeliku,garant i ja mogu GS!
Što se tiče kvarca,pa,da je prvi izmišljen kvarcni mehanizam,mehanici ne bi postojali.
I u pravu si- mi se nikada nećemo složiti oko vrijednosti kvarca. Razlog je prost: ti satove gledaš kao primarno estetsku vrijednost,a meni je primarna vrijednost sama upotreba sata,tj njegovo svakodnevno korištenje.
Da me neko pogrešno ne shvati,volim i ja lijep sat ali neću ga kupiti samo zbog toga.
Kapiram da postoje razlicita misljenja oko kojih se ljudi nece nikada sloziti i to je ok skroz.Zivot i ne bi bio zanimljiv kad bi svi razmisljali isto...
Ali moram da priznam da prvi put u zivotu cujem da sat sa celicnom narukvicom ne ide uz odelo.
^Najbolje koza i to po mogucnosti od krokodila, raze ili neke druge ugrozene vrste.
Bilo koja zivotinja je vrednija od svakog kaisa.
eh, kad ne pratis zutu stampu i snobovske tradicije...
Royal Wedding
inace, ako se strogo drzimo bontona, stvarno ne ide (iako je to danas, kao i jos mnoge druge bontonske stvari, tesko shvatljivo i objasnjivo).
jole777 kaže:
Hahahah, pročitao sam raspravu članova no onom linku , stvarno je smehotresna.... Ovo za kožnu narukvicu i bonton nisam znao
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi