Ljudi, i ja bih voleo da znam zasto je ovaj sjajni pilot poskupeo ovoliko, ali ovako gledajuci karakteristike, ne vidim drugu razliku...
Ljudi, i ja bih voleo da znam zasto je ovaj sjajni pilot poskupeo ovoliko, ali ovako gledajuci karakteristike, ne vidim drugu razliku...
Ne znam da li su im poskupeli i ostali modeli?
Za ovaj smo svi znali koliko kosta, a druge modele nisam nesto ni gledao.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Rekao bih da nisu, nije cak ni navijac sa Miyota 8N33 mehanizmom poskupeo, mada njemu je mineralno i dalje. Ocigledno je ovaj bio best seller, pa rekoše ajd malo...
Verovatno je to.
Realno za te pare je mogao samo neki kinez da se uzme, u konkurenciji B-uhr satova.
Cak i sa tom novom cenom, nije losa kupovina.
Slazem se da je bio povoljan, iznenadjujuce za firmu poput Laco-a, ali meni se vise dopadao sa starom cenom E da, sad konkurenciju moze naci u jos jednom švabi
Watches from UHR - Uhren von UHR - UHR-531
Watches from UHR - Uhren von UHR - UHR-311
Laco je Laco.
Ipak su oni radili originalne B-UHR satove.
UHR ima odlicne modele sa dobrom cenom, jedino sto ne volim, ali bi moglo da prodje je stavljanje providnog poklopca na obican, ne ukraseni mehanizam.
Ja staklene poklopce ne vilim uopste, ali to bih i podneo, samo kako bih svario ovaj ogromni logo na ciferu, e to ne znam...
....hmmm, eto, a meni to i nije loše. Kada su b-uhr serije u pitanju, meni je čak i privlačnije da mehanizam ne bude ukrašen. Tako se postiže na "sirovom" , snažnom i izdržljivom osećaju na pogled. Ja bi pre voleo, da umesto ukrašenog mehanizma ima čeličnu, a ne providnu haubu .
Hmmm, zanimljivo, kako sam nekako naglo izgubio želju za nabavku b-uhr sata. Ložio sam se kao niko i odjednom me prošla želja i to skroz-na skroz... a ne znam zašto.
EDIT : preteče me bata ....
Victorinox - real steel with mechanical soul
...a ti si kao plav, šta ? Ma šta fali da se i "ove-ništa posebno" (kako reče deda-jagos,koji ne voli plavuše) nadju u temi, kad je i tako haotična... heheheeee
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pričati o satovima u OFF TOPIC sobi je vrhunski of topic!!!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi