Bio je Kralj.
Po kisi mu nisu mogli nista.
Bio je Kralj.
Po kisi mu nisu mogli nista.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ayrton Senna-The Right To Win
Dobar dokumentarni film o ovom vozacu, sa Engleskim prevodom
Tu su gde su zato što ovakve stvari ne smatraju suvišnim. Japansko takmičenje u preciznom hodanju:
The Pavel Buhre has arrived
Buahahaha...Aj' sto mi je odmah bilo cudno sto brojcanik deluje novo, nego me odusevila ''tehnologija'' izrade
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Zanimljiv nacin izrade
Bar je mehanizam original.
Malo sam proveprkao o tom Pavlu... Pravio je luksuzne satove za dvor ali i one za masovno trziste. Najjeftiniji su kostali 2 rublje (e, sad koliko je to realno bilo u doba oko Prvog rata - pojma nemam). Nasao sam podatak da je firma postojala do 60ih u Svajcarskoj (Bure je kupio propalu fabriku u Svici jo tamo negde na prelazu vekova) i da j epravila genericek ali dobre satove. Sada je potomak Bureov, inace bivsi hokejas, obnovio brend i pravi satove sa Etinim Unitasom (bar oni koje sam ja gledo)..
Evo linak: ���� ����� ����
Kraj Off-a o satovima
Ono hodanje, bre, ekipni sport
Poslednja ispravka: anbeast (17.12.2012. u 12:48)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ne znam, mene nisu fascinirali. Mozda zbog fotografija? Morao bih da vidim uzivo. Skeptican sam prema tim firmama koje se kace na neku davno prohujalu tradiciju. (skorasnji primer oni svajcarski Kubanci). Ako se Bure ozbiljno posveti casovnicarstvu - super, a ako nastavi da hvata na caristicku nostalgiju i sl. - onda je za zaobici..
Bookmarks sajtovi