i ja imam problem jedad veliki ...imam dosta prijateja koji mogu da mi nesto urade ali nece...sta da im uradim
ma da posle mogu da pisu kakva su iskustva imali samnom )))
i ja imam problem jedad veliki ...imam dosta prijateja koji mogu da mi nesto urade ali nece...sta da im uradim
ma da posle mogu da pisu kakva su iskustva imali samnom )))
Ne mogu Vlado, pošto će sve to na sudu da završi i u ponedeljak idem kod advokata.
Samo mi verujte na reč, ne poslujte sa njima nikako, meni su samo danas digli pritisak do nebesa. PostExpress, CityExpress i eventualno Daily i to je to.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Evo da ja kazem svoja iskustva s AKS-om, posto @dragon ne moze zbog sudjenja.
Dva sata su mi ljudi slali po njima, jedan mi je stigao sa polomljenim staklom, a drugi je prosto nestao! Jasta, uspeli su da izgube paket. A onda i da ga nadju posle nedelju dana, ali je fora sto su, dok ga nisu nasli, tvrdili da nisu takav paket ni imali, sto je izazvalo vrlo jednu neprijatnu situaciju izmedju prodavca i mene, bez ikakve potrebe, covek nije bio kriv... a ja sam izgubio kilometar zivaca, sve zbog njihove bahatosti i neprofesionalnosti.
jole777 kaže:
nesto je dosadno..niko nista da pise
Pa, kad vam je već dosadno,predlažem da se pozabavite novom temom Casio EF-507 D
ZAJEDNO SMO SKUPA!
casio....smor VLADANE VERUJ )))))
HAHAHA
Angele brate u krevet da sanjas neki satic i da masiras zenu aj...
Bookmarks sajtovi