Evo i ja se pridruzujem cestitkama!
Evo i ja se pridruzujem cestitkama!
Poslednja ispravka: VLADAN P (19.12.2012. u 11:44) Razlog: Mišljenja o ovoj temi ćemo sačuvati za neki drugi dan
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pridruzujem se cestitkama,SRETNA SLAVA DOMACINI SRPSKI. ZIVELI
Off jeste ali zez nije. Strava (u pravom znacenju reci)...
I samo hvatanje je moglo da bude kobno jer njegove kandze mogu da probiju lobanju lisice ili neceg slicnog bez problema....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Jaoj, jadno detence...
Kakvi jadno, SRECNO.... Uzas...Sva sreca pa je lose ocenio velicinu... Na svu srecu sve ce ostati suluda prica koju ce malisa moci da isprica u kafani Pada mi na pamet kako li je bilo pre jedno 50.000 ili vise godina kada je svako napustanje pecine moglo ovako nekako da izgleda....
Tad su ljudi bili spremniji, i ocekivali su takve stvari.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ma jesu, al pusti ti to.... Konstantno na oprezu.... Jedan pogresan korak i vec si dorucak, rucak, vecera, tigru, medvedu, coporu vukova, pregazi te krdo mamuta....
Poslednja ispravka: Shmizla (19.12.2012. u 11:46) Razlog: Oprez!
MAJSTORIJA !!
Mika i James May
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi