anbeast, hoces papuče?
anbeast, hoces papuče?
U dobar je taj DR... 600 su nekako na pola puta, i za teren i za put. Vozio sam Yamahu xt600 off road i bogami moras ozbiljno da se boris s njom... Ja bih najradije KTM 990 Adventure za put i odlazak u Sibir, a neki Hard enduro od 250 kubika za teren, ali isto bih i Patek Nautilus
Ne'am pojma kako, ali da smo talentovani za OFF - jesmo
NARAVNO, 23 rubina Ide NG, ocekujem ih ispod jelke....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sa ovim 650 moras da se boris prilicno, i nedaj boze da ti padne, neces sam da ga dignes sigurno.
Meni je jedan od boljih motora za voznju Kawasaki Kle 500.
Najbolje je da moderatori prebace ovaj razgovor u Off temu
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Najbolje bi bilo da vas moderi skrate za glavu......aman virtuelnu(da neko ne pomislim da navodim na teško krivično djelo).......jer,kad vi krenete u off onda i ja("genije") krenem za vama!
Zvejrko..........alien.......ne bi me čudilo......i nick ti je takav....
Evo ON TOPIC:
A fotke mi daju za pravo da provucem i OFF topik:
Padala mi je Jamaha Doduse tokom manevrisanja u mestu. Ima blizu 200kg sa punim rezervoarom, uljima i sl.. Nije bas da ne moze da se podigne ali nije lagana...
Jeste Hadzi, Molder odavno prica kako smo medju vama a vi ne verujete, mislite ma to je samo serija
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ha,ha...crvendaci resili da zarade platu Evo, preselili nas
Ma pao je i meni Suzuki, naravno isto u nekom manevrisanju i jos je dole bio pesak, i jedva sam ga podigao.
I stvarno, posle nekog vremena sam zakljucio da mi se vise svidjaju manje masine, do 500ccm.
Mada da imam mogucnosti da uzmem KTM 990 ili Apriliju caponord, to bi vec bila druga prica
Poslednja ispravka: RUS (20.12.2012. u 21:36)
Jesi li gledao Big way around kad Juan Mekgregor i Carli Borman idu oko sveta na BMW R 1200 GS?! Show je kada negde po Mongoliji pocnu da padaju na svakih 300m po nekom ''putu''.... To cudo, natovareno, ima sigurno 350 kila
Jel imas sada neki motor?
Gledao sam.
Nemam sad motor, samo auto, mada prvom prilikom uzimam opet, ali verovatno nesto manje, samo za grad.
Edit:zaboravih da napisem, nikad vise motor bez anlasera.
cini mi se da se zove Long Way Down, ali nema veze, bitno je da smo se razumeli
Poslednja ispravka: RUS (20.12.2012. u 22:00)
Ima i long way down - kad su isli u Juznu Afriku Ehrmmm.... 21.12. Da li ja to postojim i pisem na forumu ili ne postojim?! Postoji li svet oko mene? )))
Bookmarks sajtovi