Pišeš,pišeš........ne brini.....
Pišeš,pišeš........ne brini.....
Uhhh...dobro je....Mislio sam da je svet nestao i da poslednji elektricni impulsi moga mozga, u magnovenju stvaraju sliku da pisem na forumu. A, mozdaaa...se to i desava?! Mozda ti poslednji tračci moje svesti sada stvaraju sliku da si ti meni odgovorio, a u stvari nisi i svi smo mi samo prah i energija rasuta u Svemiru?!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ja se ne bih sikir'o! Mene jutros boli stomak,pa kontam da nisam u matrixu!
Evo jedna zanimljiva definicija za ovaj natpis
Сделано в СССР
Natpis na uredjajima za koje možeš da budeš siguran da će jedini da ostanu potpuno ispravni ako ti padne atomska bomba na kuću a odmah posle toga bude zemljotres i dve poplave. Obično su duplo teži nego isti uredjaji koje proizvodi bilo ko drugi i imaju specifičan kockasto-nakaradan dizajn.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
def. moje lepse polovine za rusku tehniku: od kad kupis rusku stvar ona ne radi kako
treba, ali tako kako radi na pocetku radi dokle god radi.
moja dopuna: ignorise 3133, nema pojma sta je ruski valjoux...
RR Phantom
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Крушение Ту-204 во "Внуково"
Rolls Royce on a road in Serbia
Moroncine Nego, jel neko pohvatao koje cuke nose?
@83: Dobar klip, ali nisam hteo da lajkujem avio nesrecu gde mozda ima povredjenih ili jos gore.
Bookmarks sajtovi