Ha,ha...sad na prvoj stranici vidim da imamo clana sa nickom: brada Posto se uobicajilo da me ostali tako nazivaju (samo ne znam zbog cega ) evo ovde izjavljujem da to NIJE moj drugi nalog
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pih, nema smisla da čoveku kvariš nadimak, jer se tek učlanio i ne zna sve forumske tajne. Ako treba da rešimo problem, tu su Mr. Gillette ili Mr. Wilkinson
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
A, ne! Postujem i cenim pomenutu gospodu ali mi njihovo drustvo ne odgovara.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Mr. Husqvarna ?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Proizvode doticnog godpodina koristim iskljucivo za obrve
ne znam gde bih postavio ovo, a i ne znam mozda vi vec i znate za ovo naleteo sam slucajno na jedan zanimljiv online magazin pa da podelim:
Click Tempus
Dobar supermoto....kada su dlake u pitanju, taj se moze koristiti samo za oblikovanje frizure
@anbeast, jel pratis Dakar reli?
Dobro ide Sagmajsteru, trenutno je 74.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi