Jok, brate... Nisam ni pre nesto posebno aktivno pratio, ali otkad je preseljen uopste ne.
Jok, brate... Nisam ni pre nesto posebno aktivno pratio, ali otkad je preseljen uopste ne.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
postovani prijatelji...uzeo bi ceri neki tablet do 100 eur. ako ste u mogucnosti da mi pomognete sa sugestijama...cena kvalitet..znam da su to sve kinezi ali ipakmozda neko ima od vas nesto pa moze da me posavetuje.
Mozda sam trebao da otvorm neovu temu ali opet se ne bi bas zasnovala na satovima a ako imate volje i iskustva nekog mozete mi slati na PP predloge. Hvala Vam, ne mogu da dodjem na red
e jos nesto jos kad bi imao GPS za caleta dileju
next year at this time I'll be a millionaire
Jaooo...a ja reko da cu ti poslati neke linkove Jesam gled'o nesto danas, al ne bas detaljno, nisam hteo da ti saljem polovicno..... Aj pogledacu veceras...
Evo ti namenski proizvod
ITsvet.com :. Archos Arnova Childpad 4GB - PDA - cena cene cenovnik cenovnici
Pogledacu neke testove i reviewe, pa ti saljem na PP
Poslednja ispravka: anbeast (8.1.2013. u 23:29)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ja sam baš ćerki kupio Prestigio 5080, uglavnom crta (može prstima) i igra Angry birds , a uveče gleda crtaće.... Nije loša stvar, ponekad ga i ja koristim, uglavnom za vesti i čitanje (Prestigio je ubacio solidnu biblioteku). Nakon više od godinu dana mogu da ti kažem da je dosta izdržljiv, čvrsto napravljen, baterija je solidna....sad mane, manjak RAM memorije može da ga uspori, ponekad nestabilan ili usporen kad se tek upali. Neki ljudi su se žalili da se restartuje sam od sebe....to se meni nije dešavalo dok sam ga koristio već kad je na stendbaju, nema GPS....Generalno i nije loša kupovina, što se Arkosa tiče (gornji predlog) uglavnom su bili nežni koliko se sećam, moguće da su popravili to sa ovom dečijom verzijom.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ja sam nasao da je upravo taj 5080, best buy trenutno. Onaj predlog je bio vise sala
Od svih Kineza izgleda da Prestigio ipak ima najbolju izradu, podrsku i dodatnu opremu..... Mozda ima poneki biser i kod drugih ''brendova'' ali tu bi bilo dobro potraziti licna iskustva na nekom forumu. Na prvi pogled, po specifikacijama, sve je to isto, ali pojedini detalji mogu znacajno da promene utisak...
Hocu i ja u ovakav taksi
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi