Ajde, ajde... Gde je taj Orient za koga su me zapitkivali na FB? Daj te fotografije...
Ajde, ajde... Gde je taj Orient za koga su me zapitkivali na FB? Daj te fotografije...
Ma daj, necu valjda svih 7-8 ponovo da slikam?!?! Salu na stranu, ima nekih finih fotkica pa zasto ih ne iskoristiti... Stay tuned....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
'Ajde, stavljaj te marsovce, pa da uživamo
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Necete se nauzivati za sada. Uspeo sam da iz Area 51 maknem samo dva komaTa (za sada...). Nije da ce skoro u ovoj temi biti poput nekog bara iz Star Treka
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Dok se anbeast ne smiluje da postavi fotke ovde možemo da pišemo o čemu hoćemo
Šteta da tema stoji prazna
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Samo se ti zezaj, ali ako te u nekom mračnom kutku sačekaju Mr. Gillette i Mr. Wilkinson, obr'o si zelen bostan
Edit: preteče me VladanP, a moj post se odnosi na g. Bradu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jao brado, al cu da spamujem , joj sad ce da se vrati sav onaj tvoj spam iz moje galerije Nego jel ti radis akvarel ili fotografises satove
Ajd' bar ovde da lajkujemo i gledamo slike, kad u temi nema ništa
http://www.facebook.com/pages/Big-Da...04596666224823
Ja nemam FB , zato kaci fotke brado, ma moze i mozaik samo kaci nesto, bice pobune
Bookmarks sajtovi