I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Momci kako vas nije sramota!
Ima i žene ovde na forumu...
Jel je to treba da brišem neke postove?
O.K.
Izvini.
Zaboravili smo na tebe.
Evo
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Serb,napravi Facebook vise!
Ja napravio ovih dana Twitter.Ne svidja mi se to tvitovanje.FB je FB.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
pod hitno da ubacite neki smajl koji plače od smeha i koji se valja po podu - ovaj mi nije adekvatan...
A ti svemircu požuri sa tim slikama, inače dobih novu boju
23jewels
Banned
Da, evo se pridruzujem peticiji za smajlija koji place od smeha!
Al ste navalili ko da cu sad prave svemirce ovde da okacim Eno vam po forumu razbacano sve sto cu ovde na jedno mesto da skupim. Nista revolucionarno nema (mozda ce biti, no, ne lipsi magarce do zelene trave)
I ne spamujte temu vise (ovde dodje onaj placuci od smeha).
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Samo neka spamuju, sve će biti počišćeno kada se pojave satovi...
Sve ode too much u OFF!
Naravno da će da se počisti.
Nego,anbeast je rezervisao temu (da mu neko ne zauzme mesto) pa mu mi sad čuvamo mesta za postove.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Veoma interesantan video. Delfin , osećajući da mu ronioci ne predstavljaju opasnost, postepeno prilazi i namešta se ispred jednog od njih tako da ronioc vidi da je delfin povređen tj uplelo mu se peraje u najlon i udicu. Praktično, delfin je došao da zatraži pomoć. Ronioci su pomogli koliko su mogli u tom trenutku. Otklonili su najlon učinivši peraje mnogo pokretljivijim ali nisu uspeli da izvade udicu. Pored inteligencije delfina ovaj video pokazuje koje su posledice ljudskog nemara. Roniocima svaka čast.
Spasavanje počinje od 3:45.
Poslednja ispravka: skydrummer (23.1.2013. u 22:00)
Fascinantni su ti delfini...ja sam ih obozavao kad sam bio klinac jer sam obozavao seriju Fliper (sigurno se neko seca, bilo je samo dva programa pa tesko da je promakla mojim ispisnicima), a secam se i cuvenog bokokotorskog delfina, imenjaka, Joce
EEHEEJ!! Ko je ugasio svetlo?!? To jest, prvo se pitah otkud delfini kod mojih svemiraca, a onda videh da se i ja i delfini, zapravo, ne nalazimo kod svemiraca vec na drugom mestu
Poslednja ispravka: anbeast (23.1.2013. u 23:25)
Bookmarks sajtovi