Jedina svrha ovog posta je da budući postovi imaju adekvatan naziv teme.
Jedina svrha ovog posta je da budući postovi imaju adekvatan naziv teme.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kako da ne Cekaj, kao si ih, dodjavola, nasao?! Oni behu nekakav cehoslovacki, poljski proizvod? A Lolek i Bolek, seca se njih neko, a?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bravo Tiho.Pat i Mat su junaci ove po meni ekstra animacije. Koliko se secam nije bilo nikakvog prevoda uvek sam ih zvao A JE TO. Ko ih voli ima nekoliko epizoda na tubu. Uzivajte
Vec duze vremena na forumu nema Iggya,Bakija,bajkera.....Jel zna neko sta je sa njima?
Baki se odselio u Zanzibar, Dr Igi je otisao na specijalizaciju, a bajker seo na bajk i otpedalao
Salim se, ne'am pojma, i ja sam primetio da ih nema. Nema ni Zmajevitog, ali on je bolan. Bakija teraju da radi kao crnac, zatrpan poslom...(otprilike)... O doktoru i bajker(ima) nemam info...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bajker01 je, praktično, svakodnevno sa nama.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi